.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

За разделянето на харддска на 2 части

Здравейте,имам нов лаптоп,но не е раздеен на 2 дяла, а има само C:/. Някой знае ли как да го разделя на C и D по най-лесен начин ?
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Супер фен
    Май при всички програми за разделяне на хард-а, се губеше информацията от частт-а, която искаш да разделиш. Форматирай на ново харда и преинсталирай Windowsa

Стана прекалено сложно...а дали ще ми прави проблеми, ако го оставя с един дял ?

Здравей "mrysnika".

В момента нямам възможност да ти напиша подробно как се прави, но можеш да прочетеш един мой стар пост на подобна тематика(щракни точно тук)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Здравей "mrysnika".

В момента нямам възможност да ти напиша подробно как се прави, но можеш да прочетеш един мой стар пост на подобна тематика(щракни точно тук)
    99% съм сигурен, че при деление винаги се губеше информацията, преди си бях играл и имам спомени
    демек иформацията от C бадева с Windowsa си заминава, тогава тия програми се обезмислят, може просто 1 форматиране и нов Windows

А дали ще ми прави проблеми, ако го оставя с един дял ?

Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Определено, ако се срине системата всичките ти данни заминават...

Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Точно така е! Най-добре е системния дял с операционната система да си е отделно...

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    99% съм сигурен, че при деление винаги се губеше информацията, преди си бях играл и имам спомени
    демек иформацията от C бадева с Windowsa си заминава, тогава тия програми се обезмислят, може просто 1 форматиране и нов Windows
    Ами тотално си в грешка "Cybershot" - информация не се губи, камоли да се прецакваш уиндоуса при делене на харда! Аз до сега съм делил и обединявал партишани около 50-пъти (поне) и до сега не се е получавал подобен проблем!

Към автора на темата - Моля те прочети ето тази статия: Partition Magic - инсталиране и работа В нея много подробно е обяснено, как се инсталира програмата и съответно как правилно да разделим харда на няколко отделни дяла (партишъна)

Успех от мен.

Голям фен Аватара на skuck
    С gparted сичко минава както трябва
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Точно така е! Най-добре е системния дял с операционната система да си е отделно...

Ами тотално си в грешка "Cybershot" - информация не се губи, камоли да се прецакваш уиндоуса при делене на харда! Аз до сега съм делил и обединявал партишани около 50-пъти (поне) и до сега не се е получавал подобен проблем!

Към автора на темата - Моля те прочети ето тази статия: Partition Magic - инсталиране и работа В нея много подробно е обяснено, как се инсталира програмата и съответно как правилно да разделим харда на няколко отделни дяла (партишъна)

Успех от мен.
    Един път се бях хванал да си разделя единият дял той беше 100гб, да го направя на 2х50. На него имаше 10гб музика + 20гб филми. Когато приключи делението, всичко беше изчезнало (това преди години беше)

Един път се бях хванал да си разделя единият дял той беше 100гб, да го направя на 2х50. На него имаше 10гб музика + 20гб филми. Когато приключи делението, всичко беше изчезнало (това преди години беше)
    - С коя програма го направи?
    - Възможно е да си форматирал дяла - едновременно с деленето!
    - Пробваш още 5-6 пъти и ще разбереш, как правилно да го правиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си