.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново

опасно ли е ?

Опасна ли е предеакуационната течност?
    no exit

Отскоро съм тук , но съм чела и други теми и мисля че ти си поредния човек които се е*е без да се е образовал поне малко ....
    Тръгнал един да бъде тъп.... И .... Айдее всички след него ... xD

Град
    Велико Търново
    еми всеки си има мнение признавам си че това го бях чувала но не съм наясно точно дали има опастност от него да се забраменее..исках да разбера мненията ви защото чух някои които не са от най-компентните хора
    no exit

За следващия/следващата, който мисли да зададе и той същия въпрос, та да влезне в клуба на стадото, наброяващо вече над 1000 члена, да знае, че има вероятност от забременяване, но тя е минимална. И, моля ти се, не пуснай тема как се забременява.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на Hilary_
    Чувала съм, че от нея може да се забременее, защото има макар и малко количество сперматозоиди в нея ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    мноу чувате и вие...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=200811
    тема специално за тази простотия,НО прочети всичко и не се надявай на бебенце само от това,че ти го е вкарал... Бебето не става така лесно... То ако ставаше така то щяхме да сме пъти повече на тази земя!
    Станислава

Не ... в нея пливат сперматозоидите

А защо просто не сложите една гумичка и не се ебете като нормални спокойни и защитени хора?Кво ша ви разори ли да купите един презерватив пък бил той и от 40 стотинки?Пак по-добре от нищо

Голям фен Аватара на revolver

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    еми всеки си има мнение признавам си че това го бях чувала но не съм наясно точно дали има опастност от него да се забраменее..исках да разбера мненията ви защото чух някои които не са от най-компентните хора
    ОпасТност няма, но опасност има!
    Научете се да пишете, после се научете поне малко за секса и чак тогава се е*ете!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Самоубий се и отърви света от глупостта си.Защо се ебете без да имате елементарни познания мамка му...Вместо да пишеш в тоя форум вземи прочети някоя статия или книжка.Днешното поколение 50-60% са някфи кретени дето една книга не са прочели през живота си

--------------------------------------------------------

Град
    Велико Търново
    еее вие тука само се карате ...ужас! Нали за тва е тоя форум да се пита ебаси..никой не знае за какво става въпрос ама вие си знаете да си викате. Аз щом съм го напраила без презерватив значчи е имало няква причина- беше ми за първи път без презерватив и за това питам чак сега. До сега не ме е интересувало и не съм знаела! Съжалявам за ккоето! Не е нужно всички да се нахвърляте! didivid не съм свикнала да пиша на бг ,пиша бързо и съм объркала знам как се пише опасност благодаря че си ме поправила! И благодаря все пак за отговорите
    no exit

Ми ползвайте презервативи или хапчета беее еее Само се притеснявате да не забременете ?

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    еее вие тука само се карате ...ужас! Нали за тва е тоя форум да се пита ебаси..никой не знае за какво става въпрос ама вие си знаете да си викате. Аз щом съм го напраила без презерватив значчи е имало няква причина- беше ми за първи път без презерватив и за това питам чак сега. До сега не ме е интересувало и не съм знаела! Съжалявам за ккоето! Не е нужно всички да се нахвърляте! didivid не съм свикнала да пиша на бг ,пиша бързо и съм объркала знам как се пише опасност благодаря че си ме поправила! И благодаря все пак за отговорите
    ем тук обикновено няма толкова сериозни теми,а и те нашите знаят 1 презерватив и толкова... А иначе бъди спокойна,не се забременява толкова лесно с тази течност. Има към 80% шанс да не се забременее,а при другите контрацептиви е към 90% и малко нагоре. А и ако момчето не се изпусне е още по-добре. Айде късмет занапред

Град
    ВаРнАаАа
    Шанса е много малък, но не е като да го няма.. не повтаряй грешката си

Град
    Бургас
    Честито бремена си

Абе.. веднъж като пробваш без... после презерватива хич не искаш да го слагаш, ама няма как. При нас...се случва първия ден след цикъла и да го направим за малко без, ама само толкова. Иначе само "със", някак си ми е по - спокойно. А по темата... да има шанс , е верно не е като да свъши в теб ама..има има..

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

да

не е опасна пази се от спермата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си