- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- опасно ли е ?
Опасна ли е предеакуационната течност?![]()
no exit
Отскоро съм тук , но съм чела и други теми и мисля че ти си поредния човек които се е*е без да се е образовал поне малко ....
![]()
![]()
![]()
Тръгнал един да бъде тъп.... И .... Айдее всички след него ... xD
еми всеки си има мнениепризнавам си че това го бях чувала но не съм наясно точно дали има опастност от него да се забраменее..исках да разбера мненията ви защото чух някои които не са от най-компентните хора
no exit
Чувала съм, че от нея може да се забременее, защото има макар и малко количество сперматозоиди в нея ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мноу чувате и вие...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=200811
тема специално за тази простотия,НО прочети всичко и не се надявай на бебенце само от това,че ти го е вкарал... Бебето не става така лесно...То ако ставаше така то щяхме да сме пъти повече на тази земя!
Станислава
А защо просто не сложите една гумичка и не се ебете като нормални спокойни и защитени хора?Кво ша ви разори ли да купите един презерватив пък бил той и от 40 стотинки?Пак по-добре от нищо![]()
ОпасТност няма, но опасност има!Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
Научете се да пишете, после се научете поне малко за секса и чак тогава се е*ете!
Самоубий се и отърви света от глупостта си.Защо се ебете без да имате елементарни познания мамка му...Вместо да пишеш в тоя форум вземи прочети някоя статия или книжка.Днешното поколение 50-60% са някфи кретени дето една книга не са прочели през живота си![]()
--------------------------------------------------------
еее вие тука само се карате ...ужас! Нали за тва е тоя форум да се пита ебаси..никой не знае за какво става въпрос ама вие си знаете да си викате. Аз щом съм го напраила без презерватив значчи е имало няква причина- беше ми за първи път без презерватив и за това питам чак сега. До сега не ме е интересувало и не съм знаела! Съжалявам за ккоето! Не е нужно всички да се нахвърляте! didivid не съм свикнала да пиша на бг ,пиша бързо и съм объркала знам как се пише опасност благодаря че си ме поправила! И благодаря все пак за отговорите
no exit
Ми ползвайте презервативи или хапчета беее еее Само се притеснявате да не забременете?
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
ем тук обикновено няма толкова сериозни теми,а и те нашите знаят 1 презерватив и толкова...Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
А иначе бъди спокойна,не се забременява толкова лесно с тази течност. Има към 80% шанс да не се забременее,а при другите контрацептиви е към 90% и малко нагоре.
А и ако момчето не се изпусне е още по-добре. Айде късмет занапред
![]()
Шанса е много малък, но не е като да го няма.. не повтаряй грешката си![]()
Честито бремена си![]()
![]()
Абе.. веднъж като пробваш без... после презерватива хич не искаш да го слагаш, ама няма как. При нас...се случва първия ден след цикъла и да го направим за малко без, ама само толкова. Иначе само "със", някак си ми е по - спокойно. А по темата... да има шанс , е верно не е като да свъши в теб ама..има има..![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
не е опаснапази се от спермата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()