- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам котка(спешно)
Продавам котка(женска).Много е любвеобвилна,обезпаразите а и много игрива!Много е сладка и добра!Ако някои се заинтересува,да ми пише на скаип:charmcaster_7411!
Цена на котето:По договаряне!
![]()
![]()
![]()
Котката да не е роб, че да я продаваш?
Касови бележки издаваш ли?
пс. подари я на някого който ще се грижи за нея
българина е ебати алчното копеле в тия времена
+1Първоначално написано от ComputerIsTheKey
Подари я или я дай на някого ( познат човек, имам предвид ) за който си сигурен, че ще се грижи за нея на 100%!
Щом е любеобвилна,значи добре си се грижила за нея (ласки,внимание) и искаш да я дадеш на "който даде най-много" и да не си сигурна,че ще се грижат за нея както трябва ? Майка ми е ветеринарен лекар и вкъщи сме имали за около 6-7 години поне 50 котки и всички малки сме ги подарявали,защото животно НЕ СЕ ПРОДАВА,освен,ако не са по-важни парите за теб . еми ок..аз коте,за което съм се грижил и ме е грижа,ще дам само на приятел и то на такъв,на който му пука за животните като цяло,а не щото просто ми е приятел.Продай го-ще вземеш 100-150лв,които ще свършват и тогава ?Първоначално написано от Sintya
Ако е породисто ако не за улична презъзходна най много 20 лвПървоначално написано от JuBaCcA
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от JuBaCcA
+1
dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..
Искаш да кажеш, че един живот струва 20 лева?Първоначално написано от shadows92
Не зависимо какъв е?
Браво!
Breath slow...
Не казвам че никой няма да даде 150 лева за котка която може сам да си хване от улицата!
ps-Най-добре я подари на някой твой приятел ли роднина.