- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест...
Не съм много запознат с тестовете, та случая е такъв че аз трябва да купя тест на приятелката си и незнам кой точно... цикъла си и дойде на време уж нямаше проблеми но изведнъж тя се панира и казваше че и се гадило ставало и лошо ;(.. според мен това е от притеснение само, защото и тя и без това си е такава панира се за нищо, пък и не е минало месец и се гади и нз си кво още просто неможе да е от това... та кой тест ще е най подходящ, чух че шуречек е бил уж най надежден обаче той е ако ти закуснява може бии... нз кажете какъв да зема в този случай че и е дошъл навреме не е мин месец още и да е най надеждния и сигурен ..
Surecheck естествено...Поне шансът за грешка е най-малък, но, ако сте сигурни, че нищо не е станало за какво се терзаете?![]()
м не го правехме мн безопастно, но при положение че и дойде на време неби трябвало да и има нещо.. се пак трябва да сме най-големите каръци ако е в цветна бременност... според мен няма нищо, но не се знае, за успокоение ще го направи, защото се е уплашила много и внушила разни неща :X
Спокойнооо нищо и нямаи моята се беше панирала . Гаденето повръщането и виенето на свят са симптоми за след 3-я месец
. Ако искате да сте сигурни направете си Sure Check над 99,9 % или нещо такова ...
, но той се права 2 седмици след акта Успех и чакаме да разберем как е минало.
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Честито,приятелката ти е поредната шматка! Ако яде правилно може и да живее по добре. Сигурно и е ниско кръвното или да е от нещо което е яла... Не давай 6 лева за глупости!
Станислава
Вие един тест знаете и давайте него казвайте ...
Съвет към девойчето ... отиваш мойто момиче в аптека и там ще ти предложат ... и без тва ще трябва си го купиш ... по добре питай от колкото да се правиш на много запозната и след 9 месеца да буташ количката
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ае аз не съм запознат с цветната бременност, но по мойта скромна логика и по това, което съм чел имам следното заключение: При първия месец (димек когато е заченала), ще липсва цикъл защото няма да се отдели айцеклетка, а вече втория месец, ще се образува нова яйцеклетка, която ще бъде изхвърлена => Цветна бременност. Не казвам ,че е така, и се надявам ако има някой по компетентен да ме светне,че ми стана интересно. Според мен няма шанс да е бременна... ама тя си знаеИ мен са ме филмирали така, първите пъти след като правихме секс все и закъсняваше с по 1 седмица, и накрая се светнах да и обясня как се броят, малко тъпичко и стана ама... сега сме с точност до 1 ден
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Гаденето и повръщането, виенето на свят траят точно ДО 3 месецПървоначално написано от Pesenta
, след това тези симптоми отшумяват, но както и да е!
Най-добрият вариант, както са ти казали е sure check
:P
най-вероятно е внушение,но вие си знаете най-добре![]()
Ооф кви са тия побърквации-тва неква паника и стига сте си внушавали-нищо нема.еее
luda rabota![]()
Всеки път даваш грешни мнения!Първоначално написано от Pesenta
Тези симптоми са в началото на бременноста а,НЕ СЛЕД 3 месец!
Шуър чека спокойно може да се направи 1 седмица след акта,и да отчете правилно.
Но щом и е дошло на време не мисля,че има за какво да се притеснявате!
Абсолютно и аз така мисля като сър Томас.Първоначално написано от SirThomas
Ако си направиш Sure Check една седмица след акта , ще ти покаже....ТРЪНКИ![]()
Гаджето ми ходи наскоро до аптеката за Шуър Чек и аптекарката му го препоръчала, понеже бил най-точен и можело да се отчетът резултати много по-бързо от повечето други тестове. Скоро смятам да го пробвам и да кажа резултата.Аз съм против бебе, гаджето е "за" ...абе ще видим...
Той като е "за" поне да си свърши работата като хората
![]()
Щом и е дошло навреме няма нужда от тестове просто много се е притеснила ,ще и мине.За напред да внимава повече и да се пазиПървоначално написано от cookieh0lic
няма нужда от тестове щом и е дошло...при менструацията кръвта се отделя от НЕоплодената яйцеклетка...от там следва,че щом като и е дошло,значи яйцеклетката не е оплодена тоест не е бременна