.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Тест...

Тест...

Не съм много запознат с тестовете, та случая е такъв че аз трябва да купя тест на приятелката си и незнам кой точно... цикъла си и дойде на време уж нямаше проблеми но изведнъж тя се панира и казваше че и се гадило ставало и лошо ;(.. според мен това е от притеснение само, защото и тя и без това си е такава панира се за нищо, пък и не е минало месец и се гади и нз си кво още просто неможе да е от това... та кой тест ще е най подходящ, чух че шуречек е бил уж най надежден обаче той е ако ти закуснява може бии... нз кажете какъв да зема в този случай че и е дошъл навреме не е мин месец още и да е най надеждния и сигурен ..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Surecheck естествено...Поне шансът за грешка е най-малък, но, ако сте сигурни, че нищо не е станало за какво се терзаете?

м не го правехме мн безопастно, но при положение че и дойде на време неби трябвало да и има нещо.. се пак трябва да сме най-големите каръци ако е в цветна бременност... според мен няма нищо, но не се знае, за успокоение ще го направи, защото се е уплашила много и внушила разни неща :X

Град
    Враца
    Спокойнооо нищо и няма и моята се беше панирала . Гаденето повръщането и виенето на свят са симптоми за след 3-я месец . Ако искате да сте сигурни направете си Sure Check над 99,9 % или нещо такова ... , но той се права 2 седмици след акта Успех и чакаме да разберем как е минало.
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Честито,приятелката ти е поредната шматка! Ако яде правилно може и да живее по добре. Сигурно и е ниско кръвното или да е от нещо което е яла... Не давай 6 лева за глупости!
    Станислава

Вие един тест знаете и давайте него казвайте ...
    Съвет към девойчето ... отиваш мойто момиче в аптека и там ще ти предложат ... и без тва ще трябва си го купиш ... по добре питай от колкото да се правиш на много запозната и след 9 месеца да буташ количката

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Ае аз не съм запознат с цветната бременност, но по мойта скромна логика и по това, което съм чел имам следното заключение: При първия месец (димек когато е заченала), ще липсва цикъл защото няма да се отдели айцеклетка, а вече втория месец, ще се образува нова яйцеклетка, която ще бъде изхвърлена => Цветна бременност. Не казвам ,че е така, и се надявам ако има някой по компетентен да ме светне,че ми стана интересно. Според мен няма шанс да е бременна... ама тя си знае И мен са ме филмирали така, първите пъти след като правихме секс все и закъсняваше с по 1 седмица, и накрая се светнах да и обясня как се броят, малко тъпичко и стана ама... сега сме с точност до 1 ден

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Спокойнооо нищо и няма и моята се беше панирала . Гаденето повръщането и виенето на свят са симптоми за след 3-я месец .
    Гаденето и повръщането, виенето на свят траят точно ДО 3 месец , след това тези симптоми отшумяват, но както и да е!
    Най-добрият вариант, както са ти казали е sure check

най-вероятно е внушение,но вие си знаете най-добре

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ооф кви са тия побърквации-тва неква паника и стига сте си внушавали-нищо нема.еее
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Спокойнооо нищо и няма и моята се беше панирала . Гаденето повръщането и виенето на свят са симптоми за след 3-я месец . Ако искате да сте сигурни направете си Sure Check над 99,9 % или нещо такова ... , но той се права 2 седмици след акта Успех и чакаме да разберем как е минало.
    Всеки път даваш грешни мнения!

Тези симптоми са в началото на бременноста а,НЕ СЛЕД 3 месец!

Шуър чека спокойно може да се направи 1 седмица след акта,и да отчете правилно.

Но щом и е дошло на време не мисля,че има за какво да се притеснявате!

Цитирай Първоначално написано от SirThomas
    Абсолютно и аз така мисля като сър Томас.
    Ако си направиш Sure Check една седмица след акта , ще ти покаже....ТРЪНКИ

s

SureCheck sa nai dobrite..

Гаджето ми ходи наскоро до аптеката за Шуър Чек и аптекарката му го препоръчала, понеже бил най-точен и можело да се отчетът резултати много по-бързо от повечето други тестове. Скоро смятам да го пробвам и да кажа резултата. Аз съм против бебе, гаджето е "за" ...абе ще видим... Той като е "за" поне да си свърши работата като хората

Re: Тест...

Цитирай Първоначално написано от cookieh0lic
    Не съм много запознат с тестовете, та случая е такъв че аз трябва да купя тест на приятелката си и незнам кой точно... цикъла си и дойде на време уж нямаше проблеми но изведнъж тя се панира и казваше че и се гадило ставало и лошо ;(.. според мен това е от притеснение само, защото и тя и без това си е такава панира се за нищо, пък и не е минало месец и се гади и нз си кво още просто неможе да е от това... та кой тест ще е най подходящ, чух че шуречек е бил уж най надежден обаче той е ако ти закуснява може бии... нз кажете какъв да зема в този случай че и е дошъл навреме не е мин месец още и да е най надеждния и сигурен ..
    Щом и е дошло навреме няма нужда от тестове просто много се е притеснила ,ще и мине.За напред да внимава повече и да се пази

Град
    София
    няма нужда от тестове щом и е дошло ...при менструацията кръвта се отделя от НЕоплодената яйцеклетка...от там следва,че щом като и е дошло,значи яйцеклетката не е оплодена тоест не е бременна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си