Виждам,че има и съвестни хора

Колкото до спирта,виждам че държите на него...ако го използвате ЛОКАЛНО(само върху определена пъпка)последствията няма да са толкова фатални,но имайте в предвид че той само ще исуши пъпката,но НЯМА да я излекува.Третираната пъпка ще си се появява периодично(например преди или по време на цикъл),защото корените и си остават под кожата.
За розовата вода-на мен а и на всеки,който я е ползвал му се е отразила благоприятно н кожата,тя може да се използва като тоник,омекотява,освежава,н да премахне акнето,не.
antoaneta613 мисля,че серията,която си си избрала е добра,но ще ти препоръчам да си вземеш и кремче,за да може да хидратираш кожата си,понеже след измиването с гела и почистването с тоника кожата се исушава и има нужда от хидратиране.Има и едно важно нещо-препоръчително е преди да се сложи крем да се почиства лицето с тоник,защото ако не се спазва това правило около 40% от крема отиват на кино,просто гел,тоник и крем са трите задължителсни и следствени стъпки при почистването на лицето.Аз ти препоръчвам този крем http://www.nivea.bg/products/show/control%20shine!%20%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%80% D0%B0%D1%89%20%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B3%D0%B5%D0%BB%0D%0A ,но разбира се можеш да си вземеш и някакъв друг,стига да е предназначен за мазна кожа