.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    antoaneta613 искам само да ти кажа че това на нивеа почиства и то много добре,но там пише,че изравнява тена.На мен супер много ми я изсветли и миналата година зимата бях като призрак а попринцип съм матова

^ Малее аз и без това съм много светла но нищо едното в името да другото по съм съгласна да избледнея отколкото да търпя кожата си в този вид
    sladkata_ani4ka

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    бях чела нещо за сода против черни точни ... ще ми я припомните ли
    сода бикарбонат + кисело мляко, 1 към 2
    нанасяш,чакаш да изсъхне и миеш с хладка вода
    веднъж седмично,не повече
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Sofia
    За пи.инг най-доб,а е ся,на кисе.ина

Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Виждам,че има и съвестни хора Колкото до спирта,виждам че държите на него...ако го използвате ЛОКАЛНО(само върху определена пъпка)последствията няма да са толкова фатални,но имайте в предвид че той само ще исуши пъпката,но НЯМА да я излекува.Третираната пъпка ще си се появява периодично(например преди или по време на цикъл),защото корените и си остават под кожата.
    За розовата вода-на мен а и на всеки,който я е ползвал му се е отразила благоприятно н кожата,тя може да се използва като тоник,омекотява,освежава,н да премахне акнето,не.
    antoaneta613 мисля,че серията,която си си избрала е добра,но ще ти препоръчам да си вземеш и кремче,за да може да хидратираш кожата си,понеже след измиването с гела и почистването с тоника кожата се исушава и има нужда от хидратиране.Има и едно важно нещо-препоръчително е преди да се сложи крем да се почиства лицето с тоник,защото ако не се спазва това правило около 40% от крема отиват на кино,просто гел,тоник и крем са трите задължителсни и следствени стъпки при почистването на лицето.Аз ти препоръчвам този крем http://www.nivea.bg/products/show/control%20shine!%20%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%80% D0%B0%D1%89%20%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B3%D0%B5%D0%BB%0D%0A ,но разбира се можеш да си вземеш и някакъв друг,стига да е предназначен за мазна кожа
    Благодаря ти много ми помогна а последен въпрос И тоник и розова вода ли да си взема?
    Ужасно ми помогна отново благодаря
    Моля,няма за какво,иначе,не вземи си или само розовата вода или само тоника,както сама си прецениш

Цитирай Първоначално написано от babyto92
    antoaneta613 искам само да ти кажа че това на нивеа почиства и то много добре,но там пише,че изравнява тена.На мен супер много ми я изсветли и миналата година зимата бях като призрак а попринцип съм матова
    не ми се вярва да е от този продукт,но...може

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    аз ползвам продуктите на Avon..и по-точно Planet Spa.
    Много съм доволна.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Ми krisito9212 първо и аз не повярвах и понеже ползвах там още едно което и аз нз на ква основа е ама както и да е и тва другото го спрях за около 1 и нещо но на нивеа си го ползвах и избледнях ОЩЕ Са не го ползвам и още съм си черничка.Аз ползвам едно на BALEA мн ми харесва утре ще ти го кажа

Всъщност,да наистина най-вероятно е от него,защото сега прочетох,ч е е с матиращ ефект

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    За пи.инг най-доб,а е ся,на кисе.ина
    аха, ок..
    Разбра,нали
    So get down move your body,
    Move your body all night long
    Body, body all night long
    Move your body all night long
    Ooh, ooh …