Аз ще ти препоръчам на първо време да си купиш трите задължителни стъпки за почистване на лицето-гел за измиване,тоник и крем,но задължително да са предназначени за мазна кожа(чети си върху опаковката).За марка незнам,а и зависи от финансите ти,но ще те посъветвам ефтина козметика куча марка да не купуваш,все пак това е лицето ти.Аз лично използвам продуктите на орифлейм и са ми перфектни,единствената бяла козметика,която харесвам и се отазява добре на лицето ми(а кожата ми е страшно чувствителна),но за теб незнам,мисля че нивеа също са хубави,ползвала съм техен тоник и съм останала доволна.А за черните точки,махат се само с изтискване,никакви пилинги,ексфолианти няма да ги махнат,само ще тушират.Най-добре си отиди на козметик и там ще те оправят,но не забравяй че веднъж отидеш ли трябва след това да си редовна,а в домашни условия много много не ти препоръчвам но в краен случай...правиш парна баня около 20 мин,след това внимателно с кокалчетата на пръстите изтискваш черните точки и след това сложи някаква маска и кремче.Това е от мен