.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен Аватара на Alex3nd

Мръсна работа : (

Честно да ви кажа не съм човек, който споделя каквото и да било. Лошото е това, че реших да споделя с цел да ми олекне. Значи познавам едно момиче от няколко години и може би от тогава я харесвам всъщност тя го знае, но днеска като се бяхме събрали доста хора тя ходи и се снима с едни мой приятели, който говореха против нея и както винаги вече са приятели и намен ми стана адски гадно и реших да си тръгна и сега се чувствам като пълен глупак и се чудя да я изолирам или какво?

не я изолирай, бъдете си приятели. Трябвало е навреме да й покажеш чувствата си.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не те разбрах Тръгнал си си, защото момичето се е снимало с твои приятели, които говорят лошо за нея? И сега искаш за това да я изолираш?
    Трагедията е пълна...

Град
    Таити
    Щом са и говорили зад гърба значи пак ще го направят,а тя рано или късно ще го разбере! Не я изолирай тя каква вина има в случая?Покажи и чувствата си може и да излезе нещо... нищо не се знае
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    in the reality : )
    Айде сега обясни наново, че нищо не схванах.

Значи на тебе ти е станало гадно, че момичето, което харесваш, се снима с твоите приятели, а те в същото време й говорят зад гърба. Това го разбрах. Но защо си си тръгнал? Баш пък толкова ли ти е станало гадно? И защо ще я изолираш?

Нещо не разбрах...
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Ъмм... моля, напиши отново какво е станало и бъди максимално точен. Говоря сериозно
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на someonerandom
    И аз нищо не разбрах

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Ъмм... моля, напиши отново какво е станало и бъди максимално точен. Говоря сериозно
    +1

А от това което аз разбрах искаш да кажеш, че онея говорят за нея лошо и тя като най-простата пак бяга при тях. (Това разбирам аз) Ами човек какво да ти кажа и на нея ще и дойде акъла, по добре не се занимавай.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Щом са и говорили зад гърба значи пак ще го направят,а тя рано или късно ще го разбере! Не я изолирай тя каква вина има в случая?Покажи и чувствата си може и да излезе нещо... нищо не се знае
    +++

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Говори с нея, обясни и, че е важна за теб,повече от колкото за"приятелите ви".
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Обяснението, е че лапето го е яд, че мацката не му обръща внимание, а се занимава с други хора... Като нямаш смелост да и предложиш ще си сърбаш попарката мой човек ! Дали са и говорили зад гърба или не това няма никво значение, всеки се променя ! Събирай смелост и я грабвай за жена или просто стой и се надявай ...
    De-Phazz - Anchorless

poslu6ai sarceto si.. neznam kak e bilo mejdu vas no moje da se opravite.. edin savet NE PRAVI GLUPOSTI

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И защо е лошо?
    Не може да си има приятели ли?

Град
    in the reality : )
    Ари уе човек, обясни ни кво имаше предвид... Ти май забрави, че си пуснал тема. Или и сам не знаеш кво си писал...
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Общо взето тя се пуска на някви нещастници дето само я използват а ти щото си мил с нея получаваш едина майна и етикет " просто приятел". Правилно ли разбирам ?

Цитирай Първоначално написано от buntar90
    Общо взето тя се пуска на някви нещастници дето само я използват а ти щото си мил с нея получаваш едина майна и етикет " просто приятел". Правилно ли разбирам ?
    Точно. Проблема е там, че аз съм влюбен в нея от 3 години тя го знае, но просто не ме има за сериозно, а пък се занимава с приятели, който говореха против нея и даже с един щяла да тръгва, а той е 1 година по-голям от мене. Преди когато бяхме по близки си споделяхме всичко възможно е това да е повлияло.

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Точно. Проблема е там, че аз съм влюбен в нея от 3 години тя го знае, но просто не ме има за сериозно, а пък се занимава с приятели, който говореха против нея и даже с един щяла да тръгва, а той е 1 година по-голям от мене. Преди когато бяхме по близки си споделяхме всичко възможно е това да е повлияло.

Е добре де... тя ти е дала да разбереш, че ти си жалкия "приятел". Не можа да разбера какво те кара да продължаваш да таиш някакви надежди?
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd

тъп си
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    попринцип изолирането е добра тактика, само реши малко или много ...
    ся сериозно можеше просто да и кажеш истината, не да си премълчаваш, тя няма как да знае, пък и нали я харесваш, предполага се, че трябва да и отваряш очите за някои неща...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не виждам смисъл да я изолираш. Тя си живее живота и ще се снима, с когото си иска, а тя рано или късно ще разбере, че са говорели зад гърба и нищо скрито не остава
    Вафла..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    За кво да я изолираш , тъпото е че като разбере че ти знаеш че са и говорили зад гърба ще и стане гадно че не си и казал по някъв начин да бъде нащрек ....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento
    За кво да я изолираш , тъпото е че като разбере че ти знаеш че са и говорили зад гърба ще и стане гадно че не си и казал по някъв начин да бъде нащрек ....
    Тя го знае!

ако тя им е обърнала повече внимание на тях отколкото на теб, поговори с нея. а и тя ако не е знаела, че са й говорили зад гърба не можеш да я виниш. не я изолирай защото така ще се почувства притисната и, че искаш само на теб да ти обръща внимание. дай й малко свобода и недей да си мислиш за най-лошото, че може да си стане гадже с някой от тях и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си