.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

Училище вс. всичко останало!?

Здравейте,сутринта докато закусвах се замислих за даскало следното нещо..понеже в петък едно момиче от класа ми имаше РД и нали черпи с бонбони и даскалите ама всеки до един и казаха почти едно и също!
    :ЧРД,много успехи в училище и да си вземеш матурите с висок резултат или нещо такова.На пръв поглед нали нищо ненормално,но това ли е най-важното?Да имам само високи дипломи и успехи в училище!?Не е ли по важно най-напред да сме здрави,щастливи и т.н
    Училището ли е най-важното нещо за един индивид..не казвам,че е маловажно..напротив много е необходимо да сме образовани,но по мое мнение има много по важни неща,които ги споменах или да не са по важни,но да са по-напред от успехите в даскало.Може малко да се обърквам в това дето пиша ама и аз не мога да си обясня защо трябва да си перфектен в даскало...нещо,което е невъзможно,не всеки е добър ученик,но пък всеки може да бъде добър човек.Сега като го гледам братовчед ми 4 клас и ги спукват от учене като се сетя,когато аз бях 4 клас не знаех,какво правя в даскало заради този натиск върху децата в даскало са последствията от това,че не им се ходи на училище и бягат.
    Съжалявам,ако на някой му се струва тъпа темата просто си изказвам мнението

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    у4или6тето е много важно все пак от него ти зависи бъде6тето,Но определено има много по-важни не6та.За6то са ти хубави оценки или диплома като не си 6таслив,здрав,ако няма6 истински приятели,ако си сам...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Е учители какво искаш да и кажат?Да си намериш ново гадже и да ходиш по супер купони? Иначе ясно,че училището не е най-важно,обаче все пак,когато черпят с бонбони в часа,ти си съсредоточен върху училище(в повечето случаи )и е нормално това да ти изникне в главата.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Всеки учител това го казва.
    Вафла..

училището е програма за промиване на мозаците
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    те го мислят,а не им идва просто така,че е по време на час

Съжалявам за всички с промити мозАци. Явно промиването не е било съвсем ефективно.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    у4или6тето е много важно все пак от него ти зависи бъде6тето,Но определено има много по-важни не6та.За6то са ти хубави оценки или диплома като не си 6таслив,здрав,ако няма6 истински приятели,ако си сам...
    Така е.Без училище нямаме развитие.Но здравето идва по-напред.
    + това по мое мнение отличника не винаги е интелигентен, а примерно четворкаджията тъп.Просто на някой хора не им се занимава, макар че това е грешно или не им се отдава. А на някой с шестиците им се отдава зубреното, пък нищо не им влиза в главата.

Град
    видин : )
    аз мисля, че учителя просто е мислел да каже здрве, щастие, късмет и т.н., но просто това се казва във всяко едно пожелание .. и просто се подразбира.
    Рабира се, че ако имаш една или две дойки по биология, няма да промени бъдещето ти..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си