.

Виж резултатите на анкетата: Яките момчета влюбват ли се?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

68 79,07%
  • Не!

18 20,93%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Не. Момче като се влюби затъпява и се сдухва.
    +1

Мега фен Аватара на iiirish
    Има всякакъв тип момчета

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Доста малоумен въпрос

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    яките...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    "Яките" момчета са най-обикновенни идиоти,които не осъзнават,че не са изобщо интересни за умните хора,иначе и те някой ден поумняват и се връщат в стадото на нас "обикновенните"
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Естествено, че има
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Естествено, че има
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Re: Има ли такива момчета...

Цитирай Първоначално написано от dagituuu
    Има ли момчета,които се влюбват истински и все пак да не са някакви сдухани,ами печени:такива,които могат да те закачат,да лафят,да спортуват яки спортове и така...
    Такам, начи търсиш спортист, дето се закача с момичетата, може да лафи( м/у др всички момчета могат да говорят) да се закача с момичетата, но така като се закача с мацките, да се влюби(ем ако се влзби в теб ще е тегаво ако се закача с други мацки). Е са може и да е тъп като бъчва, защото явно да е спортист е по-важно и така....

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от SirThomas
    аз съм, за пример
    с тая запетая там изречението няма особен смисъл...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    може би да, а може би не...
    <N>

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ти малоумна ли си?
    Брях,брях

Град
    Сливен

Има ли момчета,които се влюбват истински и все пак да не са някакви сдухани,ами печени:такива,които могат да те закачат,да лафят,да спортуват яки спортове и така...

Яки спортове?! - Сумо ,бокс ,кикбокс ,футбол ,крикет ,бейсбол ?!
    Какво разбираш под яки спортове?

такива,които могат да те закачат,да лафят? и ето ,че пак имаме различни разбирания о.О - да лафят - ами те печените момчета (нз на грил или може би на скара) е много гот да кажеш "кво става ,ма" и други изрази от сорта

И всеки човек се влюбва!

Супер фен Аватара на WrongLife

Цитирай Първоначално написано от Rhype

Яки спортове?! - Сумо ,бокс ,кикбокс ,футбол ,крикет ,бейсбол ?!
    Какво разбираш под яки спортове?

такива,които могат да те закачат,да лафят? и ето ,че пак имаме различни разбирания о.О - да лафят - ами те печените момчета (нз на грил или може би на скара) е много гот да кажеш "кво става ,ма" и други изрази от сорта

И всеки човек се влюбва!
    Не те бива да се правиш на интересен/на

Има всякакви типове хора и колкото са те, толкова е борят на отговорите на твоя въпрос. Затова ще отговоря с да, защото е така, мога да кажа, че аз съм такъв.

Скайп - dark_elf2

Голям фен
    да има за щастие

а на момчетата дет питат дали има момичета-жени който не гледат само материалното:ами има най-различни филми по-тази тема и там момчетата са намирали тези момичета като се хващат на бас ама не ви го препоръчвам щото ако момичето разбере лошо ви се пише,защото ние момичетата сме злобни и опасни к***и
    ами просто те са по скромни не си слагат толкова гримове и разчитат на естествената красота,която явно не е достатъчна ай вие момчетата сами сте си виновни за това защото гледате красавиците и те като ви наранят и си мислите че всички момичета са такива и питате дали има момичета,който не търсят само материалното
    преди да ни обвинявате се замислете малко

п.п. тва за момичетата"защото ние момичетата сме злобни и опасни к***и"-беше малко шега,но както и да е

Град
    Newp0rt ..

Амаа какви са тея глуп0сти много ясно че .. има какъвто и да си " ТИ СИ ЧОВЕК " и никой не може да се спре да обича харесва и да се влюбваа ..

Guest
    Трябва към заглавието да се добави, че темата съдържа опасно количество женска логика, а да не забравяме, че женската логика е сред десетте най-чести причини за смъртност в света (включително хора, които умират като видят някой да мисли така). Също така е главната причина за появата на комерсиални продукти.

Цитирай Първоначално написано от Някой анонимен от моя акаунт
    Поста може да е само за бъзик, но може да се ужасите от количеството истина има в него. Не съм казал това.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Разбира се, че има такива момчета (и момичета) и те могат да се влюбят. Всичко си зависи от самият човек, не от това как изглежда, як ли е, тъп ли е, сдухан ли е... Просто в повечето случаи не се знае къде да се търси - всички се оглеждат измежду готините надути батковци и наточените каки...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Пфф, естествено че има. И те са хора все пак...
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

какви са яките спортове... и защо задължително спортове.. има и други занимания, в които хабиш енергия и поддържаш тонус аз примерно съм общителен, забавен (малко съм занемарил забавността ), хобито ми е DnBstep (click my sig), а в момента май май съм влюбен тка че сигурно може

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от StringTheorist
    Трябва към заглавието да се добави, че темата съдържа опасно количество женска логика, а да не забравяме, че женската логика е сред десетте най-чести причини за смъртност в света (включително хора, които умират като видят някой да мисли така). Също така е главната причина за появата на комерсиални продукти.

Поста може да е само за бъзик, но може да се ужасите от количеството истина има в него. Не съм казал това.
    добе де ами защо тогава повечето катастрофи са от мъже?!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    Цитирай Първоначално написано от StringTheorist

добе де ами защо тогава повечето катастрофи са от мъже?!
    защотоо... има жена до тях, учеща ги как да карат

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Не. Момче като се влюби затъпява и се сдухва.
    Т'ва откъде пък го измисли и изобщо какво общо има затъпяването и сдухването с това да си влюбен ? Да не би като заобичаш някой част от мозъка ти спира да функционира или дори и котката на съседа да те сдуха с проглушително 2-минутно мяукане ,което ти приемаш за остра закана и предупреждение за умишлено убийство?
    Всеки може да се влюби ,защо тогава "печените,яки" батковци да не могат ? И те се хора в крайна сметка
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Да,но не знам точно какво разбираш под яки момчета.
    Защото яки момчета могат да бъдат и фешъните от детската дискотека в Амор,които ходят с Долче и Габана по 5 лв.от базара и на втората бира вече са оповръщали всички витрини в подлеза.
    Обаче могат да бъдат и забавни,мили и добре изглеждащи,но без да са със самочувствие до небето.Момчета,които четат книги и могат да разговарят на най-различни теми.Или това вече май не спада към графата с яките момчета..
    Ми мисля,че много такива момчета се влюбват.Само че вече им е много тръдно да си изберат момиче из морето от кифли.

пуу кифлии...
    I caN't tasSte my liPs,
    cOulD yoU dO it fOr mE?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си