- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли такива момчета...
яките...
"Яките" момчета са най-обикновенни идиоти,които не осъзнават,че не са изобщо интересни за умните хора,иначе и те някой ден поумняват и се връщат в стадото на нас "обикновенните"
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Първоначално написано от Korrnyy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Такам, начи търсиш спортист, дето се закача с момичетата, може да лафи( м/у др всички момчета могат да говорят) да се закача с момичетата, но така като се закача с мацките, да се влюби(ем ако се влзби в теб ще е тегаво ако се закача с други мацки). Е са може и да е тъп като бъчва, защото явно да е спортист е по-важно и така....Първоначално написано от dagituuu
![]()
с тая запетая там изречението няма особен смисъл...Първоначално написано от SirThomas
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от dagituuu
Яки спортове?! - Сумо ,бокс ,кикбокс ,футбол ,крикет ,бейсбол ?!
Какво разбираш под яки спортове?
такива,които могат да те закачат,да лафят? и ето ,че пак имаме различни разбирания о.О - да лафят - ами те печените момчета (нз на грил или може би на скара) е много гот да кажеш "кво става ,ма" и други изрази от сорта
И всеки човек се влюбва!
Не те бива да се правиш на интересен/наПървоначално написано от Rhype
да имаза щастие
![]()
а на момчетата дет питат дали има момичета-жени който не гледат само материалното:ами има най-различни филми по-тази тема и там момчетата са намирали тези момичета като се хващат на бас ама не ви го препоръчвам щото ако момичето разбере лошо ви се пише,защото ние момичетата сме злобни и опасни к***и![]()
ами просто те са по скромни не си слагат толкова гримове и разчитат на естествената красота,която явно не е достатъчнаай вие момчетата сами сте си виновни за това защото гледате красавиците и те като ви наранят и си мислите че всички момичета са такива и питате дали има момичета,който не търсят само материалното
![]()
преди да ни обвинявате се замислете малко![]()
п.п. тва за момичетата"защото ние момичетата сме злобни и опасни к***и"-беше малко шега,но както и да е![]()
Трябва към заглавието да се добави, че темата съдържа опасно количество женска логика, а да не забравяме, че женската логика е сред десетте най-чести причини за смъртност в света (включително хора, които умират като видят някой да мисли така). Също така е главната причина за появата на комерсиални продукти.
Първоначално написано от Някой анонимен от моя акаунт
Разбира се, че има такива момчета (и момичета) и те могат да се влюбят. Всичко си зависи от самият човек, не от това как изглежда, як ли е, тъп ли е, сдухан ли е... Просто в повечето случаи не се знае къде да се търси - всички се оглеждат измежду готините надути батковци и наточените каки...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Пфф, естествено че има. И те са хора все пак...
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
какви са яките спортове... и защо задължително спортове.. има и други занимания, в които хабиш енергия и поддържаш тонусПървоначално написано от dagituuu
аз примерно съм общителен, забавен (малко съм занемарил забавността
), хобито ми е DnBstep (click my sig), а в момента май май съм влюбен
тка че сигурно може
добе де ами защо тогава повечето катастрофи са от мъже?!Първоначално написано от StringTheorist
![]()
защотоо... има жена до тях, учеща ги как да каратПървоначално написано от vikitolove
![]()
Първоначално написано от fenastz
![]()
Т'ва откъде пък го измисли и изобщо какво общо има затъпяването и сдухването с това да си влюбен ? Да не би като заобичаш някой част от мозъка ти спира да функционира или дори и котката на съседа да те сдуха с проглушително 2-минутно мяукане ,което ти приемаш за остра закана и предупреждение за умишлено убийство?
Всеки може да се влюби ,защо тогава "печените,яки" батковци да не могат ? И те се хора в крайна сметка![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Да,но не знам точно какво разбираш под яки момчета.
Защото яки момчета могат да бъдат и фешъните от детската дискотека в Амор,които ходят с Долче и Габана по 5 лв.от базара и на втората бира вече са оповръщали всички витрини в подлеза.
Обаче могат да бъдат и забавни,мили и добре изглеждащи,но без да са със самочувствие до небето.Момчета,които четат книги и могат да разговарят на най-различни теми.Или това вече май не спада към графата с яките момчета..
Ми мисля,че много такива момчета се влюбват.Само че вече им е много тръдно да си изберат момиче из морето от кифли.
пуу кифлии...
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()