- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви коси харесват момчетата?
Гола глава![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Всяко момче си има свой вкус.Ако ти си червенокоса на един може супер много да му допада,а друг може да си мисли,че изглеждаш като цигънка.Значи просто си бъди такава каквато си.
колкото и да викат "аз не съм такъв не ги харесвам..." мъжете харесват руси каки с големи бюстове,дълги слаби крака,малък задник,тънка талия,хубаво лице и манекенска походка...за съжаление е така и не всички са такива...
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
0ba4e zabelqzvam 4e vsi4ki kazaha prava kosa
NQma li fenove na kadravata![]()
е, чак пък всички... то че тоз тип мацки дето ги описа може да са си хубави като визия, но всъщност крайната отсенка за красотата аз лично давам според впечатленията за характера на момата...Първоначално написано от dagituuu
може да е най-красивата на външен вид, но ако не ми харесва като характер, си остава просто в хубава обвивка
стига си слагала всички под един знаменател... това, че познатите ти са такива или това, че те е разочаровал някой такъв не значи, че всички сме такива.
REGGAE BOOM <3
повечето съм забелЕзала,че харесват дълги,чупливи,тъмни коси.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Оххх, всеки с вкуса си, колкото хора, толкова и предпочитания, наистина трябва малко се мисли преди да се пусне тема...![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Аз ги обичам в стил пони тейлДа мога за какво да се хвана.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Първоначално написано от pwnage
Когато съм задавала този въпрос на мои познати, повечето отговаряха по същия начин.
![]()
![]()
Иначе темата е тъпа! Има ли значение кво предпочитат повечето момчета. Представи си, че всички харесват руса дълга права коса, ти се подстрижеш и боядисаш, и се оказва, че момчето, което харесваш предпочита тъмна къса коса и те мисли за поредната руса кифла? Кво пра'им? Пощим си русата грива... ето кво пра'им...
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Много правилно..Един може да харесвя дълга,друг къса коса..Един може да харесва блондинките,друг брюнетките..Накратко:Всеки си има вкус..А както каза "Korrnyy" Различни хора,различни идеалиПървоначално написано от Korrnyy
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мацката от аватара на Assshley има супер прическа ... напоследак се кефя на тоя тип коси.
дева темите![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....