.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: maltretirane

Повече от фен

maltretirane

В у4илище има едно мом4е което постоянно ме удря и много силно и не спира и аз не знам какво да направя , за да спре ? все пак аз нямам големи физи4ески възможности плс помогнете , за да престане !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Момиче ли си?Ако да оплачи се или извикай някой да те защити.
    Ако си момче, просто го удари един път, но яко.Пък каквото ще да става.Не се оставяй

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Момиче ли си?Ако да оплачи се или извикай някой да те защити.
    Ако си момче, просто го удари един път, но яко.Пък каквото ще да става.Не се оставяй
    да точно така..не се оставяй,защото в противен случай ще те СЪСИПЯТ.Казвам ти го от личен опит
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

1. Кажи му, че от това ти става много неприятно, че те боли и че го молиш да спре. Намери начин да го попиташ защо го прави - това сериозно.
    2. Ако не се получи, се обърни към класния ръководител/друг учител/педагогическия съветник/психолога в училище или въобще този възрастен, който ще направи така, че ти да си продължиш мирно съществуването, а той да спре да насилва по-слабите.

Не го удряй и ти. Но и не се прави пред него и другите, че няма нищо. Всички други варианти ще проработят.

Мога да ти гарантирам, че уважението, спечелно чрез това да утвърдиш себе си, без да смачкаш другия, е най-истинско и силно.
    активизъм/превенция; писане; музика

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    ^ мислиш ли, че разговорите ще променят нещо?
    Може би за ден-два, ама такива индивиди обикновено не могат да мислят, така че според мен пак ще продължи.
    Все пак ако искаш се обърни към класния или някой друг, но ако е идиот има само един начин за разправяне А да оставиш нещата така - не си го и помисляй! Кой е той, че да те удря?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Момиче ли си?Във всеки случай,поне ако започне пак да те удря,попитай го "Защо ме удряш?" и се разберете.Ако не стане-говори с класния,или с някой приятел да ти помогне

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    От кое училище си, кой град, години, пол?
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

WaitForMe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    ^ мислиш ли, че разговорите ще променят нещо?
    Може би за ден-два, ама такива индивиди обикновено не могат да мислят, така че според мен пак ще продължи.
    Все пак ако искаш се обърни към класния или някой друг, но ако е идиот има само един начин за разправяне А да оставиш нещата така - не си го и помисляй! Кой е той, че да те удря?
    Всъщност проблемите се решават с разговори

Първо помисли какви може да са причините. Може би момчето иска да направи впечатление, но няма сили да се пребори с физически по-силните момчета. Може би те харесва и иска да му обърнеш внимание.

Говори с класния си ръководител. Ако случайно не те разбере, говори с някой от свестните зам.-директори, за да те свърже с педагогически съветник. В никакъв случай не викай близки или приятели, за да го бият. Действай възможно най-скоро и не отлагай- страхът е лош съветник!

Повече от фен
    momi4e sam da

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    От кое училище си, кой град, години, пол?
    momi4e sam ot targovi6te

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    извикай някой да го пречука .....
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си