- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен
Здравейте на всички!Искам да попитам дали някой може да ми предложи хубав фон дьо тен от 7-10 лв!Не,не смятам да съм от кифлите с по 12 тона грим,а просто да залича някои малки пъпчици!Предварително благодаря и чакам идеи,ако може снимка и цена!![]()
http://thingsididntbuytoday.files.wo...affinitone.jpg може да си го вземеш за 10.50 или 13 зависи... Добър е :P
Просто аз
Този горепосоченият той е хидратиращ фдт. Аз използвам на maybelline pure. Той май е за смесена кожа.
Първоначално написано от Neopitom3na
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
И аз съм доволна от Maybelline Affinitone (този,който ти предложиха).До края на ноември е 10.50 лв,но редовната му цена е 13 лв.![]()
От личен опит казвам, че и affinitone и pure са наистина добри фон дьо тени ; )) избери си сама, а и не са по-скъпи от 13 - 14 лв. . смятам , че би дала 2-3 лева повече![]()
Impala използвам аз и съм доволна.
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Ползвала съм най-различни...като се почне от Ейвън и Оривлейм....та стигнем до Буржоа и др най-различни и италиански съм използвала за по 20-30 лв....няма смисъл просто...ако е нали за важен повод съм съглана и 70 лв да дам ама за вс ден си ползвам сега на Флор Мар....мн е хубав,не изсушава кожата,а и покрива добре....аз за 8 и нещо си го вземам ама в нета гледам е 10лв....нз за парите си е мн добър
Този наистина е много хубав.Първоначално написано от Neopitom3na
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
affinitone на мен пък не ми харесва някак много сух седи и след 3-4 часа се е разтекъл отвсякъде![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз вчера си купих някакъв Delia mineral velvet-skin make-up..някой ползвал ли го е.. и доволни ли сте?
Ползвам AFFINITONE от 6-7 месеца поне, и съм страшно доволна. Подходящ е както да загладиш цялото лице, така и да замаскираш само отделни дразнещи пъпчициАз го вземам за 12 и нещо, но сега доколкото знам е на промоция за 10,50 което си е супер оферта
Пробвала съм какви ли не фдт-ни, но откакто почнах да използвам този, не мисля изобщо да го сменям
АЗ съм от хората, които не се мацат много, но без фон дьо тен и спирала, не излизам никъде
![]()
Попринцип използваш Виши, но сега може и да опитам Мейбълина.
Аз съм пробвала различни фон дъо тени, но за мен по - добър от Импала няма!! Прикрива страхотно, дълготраен е, водоустойчив и стои страхотно, поне при моята кожа!! - 5 лева
Тоя Виши много скъп бе![]()
Колкото до Импалата пък много евтин ми се струва![]()
Бих опитала, но не ми се рискува, защото всяка кожа е различна, както знаем.
Импалата не е много лош.Аз преди съм го ползвала, но май стои малко мазно на лицето, затова се отказах от него.
На Евелийн горе-долу стават също.
Леле мойта кожа както е от мазничките, представям си на какво ще мязамПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Тогава за теб е Евелийн, че той пък изсушава кожата![]()
Е, нали знаеш и че когато я пресушиш става още по-злеПървоначално написано от LovelyGirl
Аз съм повече от доволна от Афинитон и нямам абсолютно никакво намерение да го сменям![]()
Просто коментираме![]()
Оо, да, така еАз не ти предлагах да си го купуваш, че наистина може да ти изсуши кожата.Просто споделих впечатления
![]()
+1Първоначално написано от Neopitom3na
Много добър, бих казала. За тези пари си струва. Само гледай да си уцелиш нюанса.![]()
Антибактериалният на Манхатън е добър, покрива добре и хидратира кожата на Буржоа също има добри , но са малко по-скъпи..
To infinity and beyond.
Сигурно говориш за този:
Ползвах го повече от година и бях доволна, но Афинитон покрива по-добре и повече се слива с естествения тен на кожата