- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте идея :s:S:S:S
Имам нужда от съвет по точно от идеи,така искам да направя нещо мило,някакъв жест ,изненада за моето гадже, която да му хареса и да му покажа че го обичам нещо мило.плс дайте идеи или споделете какво сте правили вие и какво са правили за вас![]()
![]()
Първо .. ти го познаваш най-добре .. от тук надали някой ще прецени какво ще му хареса най - много ..
Второ има хиляди такива теми ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защо просто не му кажеш в очите съвсем сериозно, че го обичаш!? Не винаги материалното е доказателсво за чувствата.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Щом сама не можеш да измислиш нещо специално и уникално за гаджето си, значи толкова и го обичаш. Камо ли познаваш.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
направи му боб със зеле и после някви извращения
Първоначално написано от JoeBanana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Не е важно колко е голям или лъскав,важно е да разбере,че е от сърце
Наблегни и на начина по който го даваш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
подари му кученцее![]()
![]()
или може би хамстееер
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
идея.![]()
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
Покажи му бележника си.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Направи нещо романтично за него.Например запази маса в някое заведение и му изпрати смс да се чакате някъде, обаче ти не ходи на зададеното място а му остави една бележка някаде сложена (примерно на някое дърво сложи бележка)и му даи направление и така нататък.От тук нататак продалжавай да мислиш![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от JoeBanana
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Подари му Оргинален WOW с гейм карт за 60 дена .... ще бъде по доволен от всякога!!!![]()
![]()
![]()
А ако не искаш да го виждаш повече му подари и допълнение 60 дена гейм карт.НЯМА да го видиш поне в близката 1 година.
П.П Това беше излишен флууд но от темата няма никакъв смисъл.. има един бутон пише Търсене доста е полезен опитай![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
OoOOotova zavisi tvoeto gadje kakvo haresva
![]()
Това е готино, обаче проблема е, че е много изтъркано.Първоначално написано от mani4eto91
Направи нещо, не което много хора го правят, а нещо, което знаеш, че ще му харесва и ще му напомня за вас.Просто не мисли да е бляскаво и голямо, а да е от сърце.
Ако питаш мен подари му сърцето си ако ме разбираш![]()
Първоначално написано от FantaMen
da prav e![]()
![]()
Нарисувах му това и му го пъхнах в джоба на дънките, така че да го види след като съм си тръгнала. Много му се зарадва, затова ти го предлагам като идея
![]()