- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои зодии си пасват най добре ?
Мисля, че ще е интересно, тук да споделяме лични мнения и наблюдения по отношение на зодиакалните знаци и по-точно до каква степн си пасват или не. И давайте отчет за страности, ей.
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Не вярвам в такива простотии, лигави работи и оправдания само!
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Божеее .. едва изтърпях една такава тема киснеше тука с месеци и сега пак сте решили, че е нужна ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Ако двама човека се обича, а в "зодиака" пише, че са несъвместими к'во праим?!?!Т'ва са измислици ..
Няма невъзможни неща стига да го искаш!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
плюя на хора, които не искат да бъдат готини
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
И аз не вярвам в тези неща... Мама /като бифша астроложка/ ми каза, че рак и скорпион - няма такова чудовищеНооо ние си се разбираме повече от чудесно като изключим, че и двамата сме големи инати
![]()
Трагедията е пълна...
Нали се сещаш сега,че всеки ще напише своята зодия и зодията на гаджето си?!![]()
Иначе,от лични наблюдения мога да кажа,че Лъвът е като цяло уравновесен и търпелив човек,но много обича да властва.Готов е да обожава партньора/ката си до толкова,до колкото е готов да я нарани в момент на ярост.
Лъвъв (пак казвам,от лични наблюдения) си пасва много със Скорпион и Близнаци.
21 12 2012г Китай напада с гръм и трясък хвърчът лайна и пясък
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
т'ва са пълни Глупости
Това със зодиите за мен е пълна глупост! Зависи си от характерите на хората, не от това каква зодия са... Аз познавам хора, които са една и съща зодия, но коренно различни по характери и държанияТака че няма такова нещо като "подходящи зодии".
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Повечето от вас не са наясно, че освен зодията, влияние върху характера на човек оказват асцендента, Луната и планетите, барабар с всички аспекти и ъгли между тях... И също така средата на живот, опита, възпитанието...За какво говорим изобщо?!
![]()
all day... all night... what the fuck?!
da, verno. ne ste se mrudnali da proverite ne6to za zodiite i vednaga. plus tva ot si4ki tiq otgovori na teq tema vidqh samo 1 da otgovarq na vuprosa. si4ko drugo - spam.Първоначално написано от ScarletBite
i po temata: ovnite s ognenite zodii, telcite tursqt sigurnost, bliznacite preska4at ot 4ovek na 4ovek. natatuk nz sus sigurnost. samo edna zabelejka kum scarletbite - lunata ne e planeta![]()
hating you makes me all warm inside : )
Упс... трябва да повтарям трети клас...Първоначално написано от ThedramaQueen
Грешка на езика, лапсусче...
Трябваше да бъде "и разните планети".
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Стрелец + Риби = невъзможна комбинация!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
В хороскопа ми пишеше, че ще прочета такава тема и ще умра ...
Ето, виждате ли, хороскопите са пълни глуп.......
Това със зодиите е голяма глупостНай-елементарния пример, който мога да дам е несъответствието и невъзможната връзка между рак и овен. Да, ама ние с мъжо ми сме точно тези зодии и се разбираме чудесно, а от още повече време сме заедно
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ммда,и ние с мъжо сме тези зодии и не виждам нищо невъзможно във връзката ниПървоначално написано от iiirish
![]()
няма лошо да четеш за забавление разните хороскопи и т.н.,но за да им повярваш трябва да си бая .. отчаян.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Не смятам ,че хороскопите ,астрологията и т.н са особено "точни науки " xD ,нито пък ,че от зодиакалният знак зависи живота и изобщо всичко. Ама аре за да не спамя - съгласна съм ,че Лъв пасва с Близнаци и Скорпионче ,което в повечето случаи си е направо взривоопасна комбинация.Най-яко е обаче Лъвче с Лъвче (личен опит )
![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Какво ,по дяволите общо имат тия ,меко казано ,гнусни и отвратителни картини с темата ?? Ако в момента хапвах нещо ,то 100% вече би се намирало на земята ,заедно с половината ми вътрешни органи !!![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Мдаааа имаме си чудесни модератори
По темата зодиите от един тип сипасват най-добре. Примерно Въздушна с Въздушна, или Огнена с Огнена. Също така и двете противоположности Земна - Въздушна, Водна - Огнена
И така.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
да и аз тва се чудя?!Първоначално написано от ManiaSpiritY
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
EWWWWWWWWWWWWWWW
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
по темата не вярвам на тези глупости !що да е невъзможна бе аз мисля ,че донякъде е възможна.Първоначално написано от bathory
![]()
+ 1Първоначално написано от Chameleon