- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои зодии си пасват най добре ?
възможна е! личен опит.Първоначално написано от dqvolcheto9
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Като не разбираш от астрология по-добре да си спестиш коментараПървоначално написано от valdesbg
![]()
Eстествено,че даже е една от най-добрите комбинации.(лично мнение).В крайна сметка тва със зодийте е пълна простотия.Първоначално написано от LoveRetroMusic
Въпросът е кои зодии си пасват, а не дали вярвате в тези работи или според вас са глупости. Тая дума се повтори сигурно около 50 пъти в тая тема.
По темата : От лични наблюдения Везни с Везни не си подхождат. Прекалено са егоистични и се засягат от всичко, нараняват се взаимно в своят стремеж за самосъхранение. Сега... не съм чела в Хороскопа кво пише, говоря за примери, които аз съм виждала. Също така Телец и Везни са страшна комбинация. Пример ще ви дам : две връзки между Везни и Телци, които траят вече по една и две години. Такива взаимоотношения рядко се виждат.![]()
П.П. Изобщо не вярвам в зодии и смятам, че характера зависи единствено от възпитанието и средата на живот. Не се влияя от хороспоки и смятам, че много объркват хората. Просто не искам да спамя и затова пиша по темата. Смятам, че всички трябва да направят така.....
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
понякога има вярни неща.. аа за зодиите кой с кой.. не знам![]()
I don`t care .. ;] ..