- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблеми Вкъщи
зна4и живея само с мама и като се ядоса на нещу и си го изкарва на мен и само си търси при4ина да се заяде абе просто държи се много гадно напоследак се се караме много жестоко и ве4е не се понясяме взаимно. накратко не се разбираме много и искам да ви питам да се изнеса ли при баба и дядо
ПС: знам 4е ви се струва детинско но тва е ве4е година и е нетърпимо тя не ме иска избощо (сама си го каза) затва къв е смисъла ? ...
Ми седни и поговори с нея и я попитай защо се държи така.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Може би и е тежко след раздялата с баща ти,затова да се държи така.Няма да е лошо да отидеш при баба ти и дядо ти за 1-2 седмици да се поуспокоят малко нещата.
поговорете, като хората, ако след разговора нищо не се промени, се примести за малко. После, ако тя реши, че и липсваш и може да се промени заради теб сама ще те потърси и ще те прибере. Не е казано, че трябва да се прибираш при нея, но ако решиш го прави само, ако тя се е променила.
Еми ако искаш премести се за малко при баба ти и дядо ти и може би после тя ще разберече и липсваш и ще си те прибере..от което би трябвало да се оправи и отношението й..а ако искаш седни и поговори с нея сериозно..успехх
![]()
Ако мислиш,че ще си по-добре при баба ти и дядо ти отиди при тях..
На колко си години?
И аз имам такъв проблем,но не мога да отида никъде...Напълно те разбирам.![]()
какви са тези родители ве мамка му.. всеки втори с такъв проблем :s .. ама нали знаеш "той господ забавя,но не забравя" ..
п.п. ако баба ти и дядо ти не са някой мрънкалници отиди при тях .. всеки случай ще ти е хиляди пъти по-добре далече от майка ти и караниците .. : )) погостувай им известно време и току виж на майка ти и е домъчняло за теб и дойде да си те вземе ..
![]()
и при мен така...понякога мисля да се върна при татко![]()
Поговорете
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Най-лесно е така .. при баба и дядо.
Всеки има такъв период на скандали.
Поговори с нея. Но и покажи , че си отговорна и не е нужно да се карате. НЕ драматизирай със сълзи.
Естествено , че може да отидеш при баба си и дядо си. Но не знам .. няма ли да ти е мъчно за майка ти ?! Всичко за нея..
Някой деца са без майки , а ти имаш и искаш да се махнеш от нея.
Премисли всичко отново.. ще съжеляваш някой ден за постъпките си.
Де да имах аз при кой да се изнеса,стига да не съм в нас..Хах..
По темата: Отивай при баба ти и дядо ти.
Поговори с майка си, ако не можеш да оправиш нещата ---->>>баба и дядо...
Поговори с майка ти,обясни и,че не ти е приятно и не издържаш повече.Предложи й например и двете да се стараете да се разбирате,да прекарвате повече време заедно и така нататък.Изчакай известно време,ако няма промяна,отивай при баба ти и дядо ти.
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Съгласна съм. Седнете и си поговорете на дълго и широко какъв е проблема...Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
*..Само да ме видят че съм с тебе..ще говорят пак за нас какво ли не..но това не ме вълнува мене..Целувай ме..Целувай ме.. !!!
Поговори с майка си СПОКОЙНО. Няма нужда от сълзи и прочие. Кажи и как се чувстваш, че не ти е приятно да се карате и т.н. Опитайте се да не се карате, а да се държите като майка и дъщеря. Прекарвайте повече време заедно, споделяй и проблемите си, изслушвай я, когато има нужда от теб.. и най-важното НЕ й викай ! Друг е варианта да отидеш при баба си и дядо си.. за известно време, разбира се. Тогава може да липсваш на майка ти и да дойде да си те прибере..
Успех, дано се оправят нещата !![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
тва с изнасянето при баба и дядо ми се стори разумно(<<< в смисъла на замислен а не на учуден (нали е "surprised"))
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
оффф и при мен е така само че баща ми си е вкъщи но той работи а мама,аз и малката ми сестричка сме си у дома.....ми незнам поговорете не е решение на проблема ако отидеш при баба,а само временно отклонение от него така че разговорът стои в основата на всичко!