- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с една дама.
Ами проблема е следния обичам я но мисля че тя обича един мои приятел
, не съм и казал все още че я обичам в момента тя си няма приятел...... познавам я от скоро ноо е много красива и добра,моя приятел няма интерес към неяно аз имам ако може кажете как да съм с нея и да елиминирам моя приятел , защото тя и да иска да е с него тои не я иска и не и е казал дори
![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Това, че той не я харесва не значи, че би ти обърнала внимание ако не те харесва ..Първо се сближи с нея пък после й признавай ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
замени обичам с харесвам и може и да ти помогна. иначе твърдо нЬе.
super licemerno zvu4i "kak da eliminiram moq priqtel" ti priqtel znae6 li kvo e?![]()
tva momi4e ako go haresva nqa kvo da naprai6, mn e egoisti4no da i go otnema6, osobeno ako re6i da otvurne na 4uvstvata i. tva 4e nqma gadje ne zna4i 4e moje6 da q ima6 gkogato si poiska6 + tva kato haresva nqkvo mom4e kude se vre6?
hating you makes me all warm inside : )
Брато ако си ми приятел на мен със сигурност щеше да ядеш бой по 3 пъти на ден .... как ще "елиминираш" приятеля си заради жена .... има една поговорка за такива като тебе "Заради п*тка ... п*тка не ставай" или приятелството е по-важно от това дали ще имаш гадже или не ... връзката с гаджето може да трае 1 ден , месец , 2 , 3 , 5 ... и може да се разделите ... докато приятелството си остава завинаги ... а по въпроса ти ... НЯМА начин да си с нея , щом тя харесва приятелят ти когото искаш да "елиминираш" !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
успокой се, кифло. приятелчето остава завинаги, сигурен ли си? щото аз не много. всеки гледа собственото си щастие. след като приятеля му не я харесва, не може ли и той да се пробва или това е предателство? ..Първоначално написано от Valento
Моя приятел харесва една друга така че...... елиминирам просто значи да го махна от пътя ся не да го отрепя или нещо другоПървоначално написано от lubomirky
ние сме говорили с него и тои знае че аз я харесвам аи тои не се интересува от нея чакам идеики
![]()
![]()
She is my baby!
Зависи къв приятел ти е.Будил съм приятел в 4 през ноща само да поговорим за момиче защото бях наистина тъжен..говорих му 1 мин без да спра прекъсна мен с вик и каза защо за малко разнообразие не млъкнеш и не кажеш къде да се видим след 10 мин, това ще е по добрия вариан.По темата първо не обичаш момичето.. Второ първо излезте поне веднъж и тогава пиши за съвет ....Трето ако приятеля ти който искаш да РАЗКАРАШ можеш просто да му кажеш че я харесваш а тя харесва теб и той да направи така че тя бързо да се откаже от него
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
lubomirky изказах се така защото имам най-добрия приятел и сме като братя ... просто незнам някой от съфорумниците тук да е стигал до бой с приятеля си заради момиче ... и да сигурен съм че приятелството си остава ... поне никога небих предал приятеля си .. а ти кифла ще викаш на майка си педерастче ... такива като тебе могат само да ми лапат оная работа !!Първоначално написано от sheisthenumberone
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
много се палиш това е само форум не се ядосваиПървоначално написано от Valento
![]()
She is my baby!
кифла точно на теб ще викам. а за лапането - прати ЛС на stupidb0y да го питаш къде се е записал на курс 'как да си лапаме сами'Първоначално написано от Valento
ами сбилжи се с нея и някой път я помоли да излезете само двамата ии може да я целунеш за довиждане![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хаха тук голям екшън се заформиПо темата ... каквото и да правиш гледай да запазиш приятелството си... то е най- важно! Щом той не го харесва това момиче пробвай пък може да излезе нещо
There is no right or wrong, only fun or boring
Колега преебан си , дори и твоя приател да я одреже тя пак няма да те хареса![]()
спокойно бе, той казв, че приятеля му няма чувства към момичето. Значи има шанс - може да е минимален, но има. И аз съм в подобна ситуация (момчето не ми е мн добър приятел), ама моя "приятел" си има гадже. А и момичето лесно се влюбва така мисля и на практика имам шанс. Еххх.......колко я харесвамПървоначално написано от Valento
i az imam sa6tiq problem momi4e sam imam si priqtel no toi haresva edna moq priqtelkakakto i da e ... po dobre i kaji tova koeto misli6 a drugoto samo 6te doide na mqstoto si
![]()
Познаваш я от скоро и я обичаш =) Шапка ти свалям =)))
един от проблемите е че сме големи![]()
She is my baby!
Хмм пак се джафкате и излизате с разни клиширани и лишени от смисъл сентенции.
Естествено че ще гледа своята паничка, и своите интереси. Ако приятеля му е истински приятел ще знае че сърцето на една жена е финалната права на едно състезание. И да се откажеш в такава ситуация заради някого е пълна идиотщина. И ако твърди че му е приятел - няма да е проблем каквото и да се случи. Обаче темата е малко по друга.
По темата - авторе - загубеняк си. Излез от неориентирания свят в който се намираш и пак може да си говорим.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ах любов..тази дума е станала толкова използвана , че си уби смисъла......не я използвайте навсякъде моля ви
не е сигурно дали тя не ме обичаПървоначално написано от ToniStoraro
не знам.... но е много мила
![]()
She is my baby!
слабо ме вълнува
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
тва е тъп отговор.Първоначално написано от kidwestern
She is my baby!
и аз бих заявил твърдо .... колега преебан си жестоко ..... и да кажеш на приятеля ти и той да я отреже .. едва ли ще си повишиш акцийте и ще имаш по голям шанс ..... а според мене тая тема е излишна защото едва ли не ни питаш как да я сваля като сам каза че не те харесва ...... като не те харесва зарязвай и продължавай нататък![]()