- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с една дама.
щом харесва твоя приятел, явно не обича теб, поне такъв извод може да се направи от написаното. Ако не е така, то тогава просто говори с нея и се разберете. А, понеже не разбрах точно, в случай, че се познаваш по - отдавна с нея, отколкото твоят приятел я познава, то тогава е възможно тя да е разбрала за това, че я обичаш, но, понеже не го показваш е решила чрез приятеля ти да стигне до теб. Не знам как точно стоят работите между вас, но ако поговорите или поне й намекнеш и тя има нещо към теб, ще си проличи.
Любов от пръв поглед ! Това е нещо като Нирвана за тийновете, малцина са го постигнали.Първоначално написано от DevilWish
Малко го достигат, но почти всички мислят че са го достигнали... каква съдбаПървоначално написано от Pupcho
There is no right or wrong, only fun or boring
Обичаш ?? А знаеш ли какво е да обичаш и като казвам обичаш нямам предвид мама и тати![]()
батка сигурен съм че едва ли знае хах на 21 съм преди 3 дена прекратих 3 годишна връзка и мога да заявя че не обичах приятелката си .... любов не мисля че има , има привързаност .... поне според менПървоначално написано от justonegirlwithonehope
аз не съм точно тиинПървоначално написано от Pupcho
![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
даваите идеи че идват празници![]()
She is my baby!
Нормално е на тинейджърска възраст да се влюбваш често и в това няма нищо странно, прочети долу редчетата може с нещо да помогна:Първоначално написано от sheisthenumberone
1-во сигурен ли си че я обичаш, защото да обичаш някого не означава просто да те привлича физически
2-ро "опипай почвата" преди да предприемеш действия срещу приятеля си, защото може да изгубиш и двата фронта
За сега само това се сещам, ако изникне нещо друго ще пиша![]()
щом харесва твой приятел- нямаш шанс .. едва ли едно момиче ще се прехвърля от момче на негов приятел,после на приятел на приятела му.. тцъ..
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Ами проблема е следния обичам я но мисля че тя обича един мои приятел Sad
, не съм и казал все още че я обичам в момента тя си няма приятел...... познавам я от скоро ноо е много красива и добра,моя приятел няма интерес към нея funfunfun но аз имам ако може кажете как да съм с нея и да елиминирам моя приятел , защото тя и да иска да е с него тои не я иска и не и е казал дори Very Happy
Трябва първо да си поговориш с твоя приятел и да го помолиш да сподели с въпросното момиче, че няма чувства към нея. После да изчакаш известно на нея да и миват тези несподелени чувства, през това време просто и бъди приятел, бъди до нея и когато усетиш, че е дошъл точния момент сподели с нея чувствата, които имаш към нея, ако отвърне на тях добре, ако ли не просто не е трябвало да се получава.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Няма значение кого харесва тя, квото и да правиш и дори тя да спре да харесва приятеля ти това не означава, че ще започне да харесва теб. А ако толкова се чудиш, пробвай.
П.П. Помоли приятеля ти да ти помогне. Нека накара момичето да спре да го харесва, примерно да го обиди по някакъв начин, а ти да я защитиш. Общо взето да излезеш пред нея в една по-добра светлина.
Ама кви мръсни планове кроя тука. Уфф, Боже... До къде стигнах и аз покрай ваще тъпи проблеми.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
аз му казах тои вика не искал да и каже не му се занимавало.Първоначално написано от TheDevilInMe
She is my baby!
все още си мисля че тя харесва моя приятел............ мисля че се увеличава с всеки изминат ден.
She is my baby!