.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    щом харесва твоя приятел, явно не обича теб, поне такъв извод може да се направи от написаното. Ако не е така, то тогава просто говори с нея и се разберете. А, понеже не разбрах точно, в случай, че се познаваш по - отдавна с нея, отколкото твоят приятел я познава, то тогава е възможно тя да е разбрала за това, че я обичаш, но, понеже не го показваш е решила чрез приятеля ти да стигне до теб. Не знам как точно стоят работите между вас, но ако поговорите или поне й намекнеш и тя има нещо към теб, ще си проличи.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Познаваш я от скоро и я обичаш =) Шапка ти свалям =)))
    Любов от пръв поглед ! Това е нещо като Нирвана за тийновете, малцина са го постигнали.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от Pupcho
    Любов от пръв поглед ! Това е нещо като Нирвана за тийновете, малцина са го постигнали.
    Малко го достигат, но почти всички мислят че са го достигнали... каква съдба
    There is no right or wrong, only fun or boring

Обичаш ?? А знаеш ли какво е да обичаш и като казвам обичаш нямам предвид мама и тати

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Обичаш ?? А знаеш ли какво е да обичаш и като казвам обичаш нямам предвид мама и тати
    батка сигурен съм че едва ли знае хах на 21 съм преди 3 дена прекратих 3 годишна връзка и мога да заявя че не обичах приятелката си .... любов не мисля че има , има привързаност .... поне според мен

Цитирай Първоначално написано от Pupcho
    аз не съм точно тиин
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

даваите идеи че идват празници
    She is my baby!

Re: проблем с една дама.

Цитирай Първоначално написано от sheisthenumberone
    Ами проблема е следния обичам я но мисля че тя обича един мои приятел
    , не съм и казал все още че я обичам в момента тя си няма приятел...... познавам я от скоро ноо е много красива и добра,моя приятел няма интерес към нея но аз имам ако може кажете как да съм с нея и да елиминирам моя приятел , защото тя и да иска да е с него тои не я иска и не и е казал дори
    Нормално е на тинейджърска възраст да се влюбваш често и в това няма нищо странно, прочети долу редчетата може с нещо да помогна:
    1-во сигурен ли си че я обичаш, защото да обичаш някого не означава просто да те привлича физически
    2-ро "опипай почвата" преди да предприемеш действия срещу приятеля си, защото може да изгубиш и двата фронта

За сега само това се сещам, ако изникне нещо друго ще пиша

щом харесва твой приятел- нямаш шанс .. едва ли едно момиче ще се прехвърля от момче на негов приятел,после на приятел на приятела му.. тцъ..
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Ами проблема е следния обичам я но мисля че тя обича един мои приятел Sad
    , не съм и казал все още че я обичам в момента тя си няма приятел...... познавам я от скоро ноо е много красива и добра,моя приятел няма интерес към нея funfunfun но аз имам ако може кажете как да съм с нея и да елиминирам моя приятел , защото тя и да иска да е с него тои не я иска и не и е казал дори Very Happy

Трябва първо да си поговориш с твоя приятел и да го помолиш да сподели с въпросното момиче, че няма чувства към нея. После да изчакаш известно на нея да и миват тези несподелени чувства, през това време просто и бъди приятел, бъди до нея и когато усетиш, че е дошъл точния момент сподели с нея чувствата, които имаш към нея, ако отвърне на тях добре, ако ли не просто не е трябвало да се получава.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Град
    in the reality : )
    Няма значение кого харесва тя, квото и да правиш и дори тя да спре да харесва приятеля ти това не означава, че ще започне да харесва теб. А ако толкова се чудиш, пробвай.

П.П. Помоли приятеля ти да ти помогне. Нека накара момичето да спре да го харесва, примерно да го обиди по някакъв начин, а ти да я защитиш. Общо взето да излезеш пред нея в една по-добра светлина.
    Ама кви мръсни планове кроя тука. Уфф, Боже... До къде стигнах и аз покрай ваще тъпи проблеми.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe
    Ами проблема е следния обичам я но мисля че тя обича един мои приятел Sad
    , не съм и казал все още че я обичам в момента тя си няма приятел...... познавам я от скоро ноо е много красива и добра,моя приятел няма интерес към нея funfunfun но аз имам ако може кажете как да съм с нея и да елиминирам моя приятел , защото тя и да иска да е с него тои не я иска и не и е казал дори Very Happy

Трябва първо да си поговориш с твоя приятел и да го помолиш да сподели с въпросното момиче, че няма чувства към нея. После да изчакаш известно на нея да и миват тези несподелени чувства, през това време просто и бъди приятел, бъди до нея и когато усетиш, че е дошъл точния момент сподели с нея чувствата, които имаш към нея, ако отвърне на тях добре, ако ли не просто не е трябвало да се получава.
    аз му казах тои вика не искал да и каже не му се занимавало.
    She is my baby!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Брато ако си ми приятел на мен със сигурност щеше да ядеш бой по 3 пъти на ден .... как ще "елиминираш" приятеля си заради жена .... има една поговорка за такива като тебе "Заради п*тка ... п*тка не ставай" или приятелството е по-важно от това дали ще имаш гадже или не ... връзката с гаджето може да трае 1 ден , месец , 2 , 3 , 5 ... и може да се разделите ... докато приятелството си остава завинаги ... а по въпроса ти ... НЯМА начин да си с нея , щом тя харесва приятелят ти когото искаш да "елиминираш" !
    ти си човекът! абсолютно съгласна съм \/ \/ \/

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

все още си мисля че тя харесва моя приятел............ мисля че се увеличава с всеки изминат ден.
    She is my baby!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си