Цитирай Първоначално написано от sheisthenumberone
Цитирай Първоначално написано от lubomirky
Цитирай Първоначално написано от Valento
Брато ако си ми приятел на мен със сигурност щеше да ядеш бой по 3 пъти на ден .... как ще "елиминираш" приятеля си заради жена .... има една поговорка за такива като тебе "Заради п*тка ... п*тка не ставай" или приятелството е по-важно от това дали ще имаш гадже или не ... връзката с гаджето може да трае 1 ден , месец , 2 , 3 , 5 ... и може да се разделите ... докато приятелството си остава завинаги ... а по въпроса ти ... НЯМА начин да си с нея , щом тя харесва приятелят ти когото искаш да "елиминираш" !
успокой се, кифло. приятелчето остава завинаги, сигурен ли си? щото аз не много. всеки гледа собственото си щастие. след като приятеля му не я харесва, не може ли и той да се пробва или това е предателство? ..
Моя приятел харесва една друга така че...... елиминирам просто значи да го махна от пътя ся не да го отрепя или нещо друго ние сме говорили с него и тои знае че аз я харесвам аи тои не се интересува от нея чакам идеики
lubomirky изказах се така защото имам най-добрия приятел и сме като братя ... просто незнам някой от съфорумниците тук да е стигал до бой с приятеля си заради момиче ... и да сигурен съм че приятелството си остава ... поне никога небих предал приятеля си .. а ти кифла ще викаш на майка си педерастче ... такива като тебе могат само да ми лапат оная работа !!