Цитирай Първоначално написано от Valento
Цитирай Първоначално написано от sheisthenumberone
Цитирай Първоначално написано от lubomirky
Цитирай Първоначално написано от Valento
Брато ако си ми приятел на мен със сигурност щеше да ядеш бой по 3 пъти на ден .... как ще "елиминираш" приятеля си заради жена .... има една поговорка за такива като тебе "Заради п*тка ... п*тка не ставай" или приятелството е по-важно от това дали ще имаш гадже или не ... връзката с гаджето може да трае 1 ден , месец , 2 , 3 , 5 ... и може да се разделите ... докато приятелството си остава завинаги ... а по въпроса ти ... НЯМА начин да си с нея , щом тя харесва приятелят ти когото искаш да "елиминираш" !
успокой се, кифло. приятелчето остава завинаги, сигурен ли си? щото аз не много. всеки гледа собственото си щастие. след като приятеля му не я харесва, не може ли и той да се пробва или това е предателство? ..
Моя приятел харесва една друга така че...... елиминирам просто значи да го махна от пътя ся не да го отрепя или нещо друго ние сме говорили с него и тои знае че аз я харесвам аи тои не се интересува от нея чакам идеики
lubomirky изказах се така защото имам най-добрия приятел и сме като братя ... просто незнам някой от съфорумниците тук да е стигал до бой с приятеля си заради момиче ... и да сигурен съм че приятелството си остава ... поне никога небих предал приятеля си .. а ти кифла ще викаш на майка си педерастче ... такива като тебе могат само да ми лапат оная работа !!
кифла точно на теб ще викам. а за лапането - прати ЛС на stupidb0y да го питаш къде се е записал на курс 'как да си лапаме сами'