- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да направя гръдни мускули?
Правя лицеви опори от 2 (месеца по 200 на ден),има резулатат, но е малък.Препоръчайте ми упражнения![]()
2-те лежанки- за долна и горна гърда, флайс, кофички
Абе с тренировки и постоянсто всичко става. Както казаха по-горе лежанки, кофички и така.Първоначално написано от zero
Какъв ген, той прави само лицеви. Когато дадена мускулна група не върви разнообразието е майката на успеха. Айде, тъпи и ограничени хора да не коментиратПървоначално написано от zero
![]()
Пич лицевите са найстина мн добро упражнение, но както казват колегите горе разнообразие е ключа към успеха. Ако имаш време и пари за фитнес най добре започни да ходиш три пъти седмично и резултатите няма да закъснеят.
За гърди възможно най стандартната програма е: стандартна лежанка, полулег (когато наклона ти е повдигнат на 35-45 градуса), от обратен наклон и накрая някое оформящо упражнение-например флайс. Това са ти 4 упражнение удрящи всички части на гърдите (горни,долни и средни)
Ако все пак си държиш на лицевите може да пробваш различни видове-с по широки ръце, от наколон, с доближени ръце(повече натовара трицепса така) и още други![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
Хахаха абе не ме учи мене бе ...Първоначално написано от lubomirky
Кво разнообразие кви 5 лева... ти в час ли си ?
За долна част на гърдите какво ли не правих - кофички, флайсове, лежанки
//абе суматлък и упражнения, но са ми изоставаща част и така и не стана по-масивна ...
(Дукато горната част без да я натварвам много направо гърдата ми е пушка .. както горната лежанка дори не е правилна и натварва повече средната част ...)
Всичко си е до ген може и само лицеви да прави да ги върти с кофички пак ще си ги има гърдите, но друг е въпроса колко ще са големи !
С малко добавки може да се оправи това, но щом не се занимава с фитнес едва ли ще му се дават пари ...
+ това лицевите опори не са толкова за маса сякаш са повече за уформянеЗа маса бухай кофички с шерок хват.
И за да не бъда голословен: големите гърди изискват ''голямо време''. Ако ги караш само на собствено тегло, прави много на брой и кратки серии от бавни лицеви с кратки почивки между сериите. Разнообразявай хватовете и нивото на краката. Прави и на една ръка, когато развиеш силата. Задължително кофички. Отново бавно, отново в пълна амплитуда. След година ще изглеждаш по друг начин.
//Смешник ! Като всеки втори в залата който се прави на инструкторПървоначално написано от Myrth
>> Прави каквото искаш масивни гърди няма да имаш ако го караш само на лицеви и кофички и не спазваш някаква диета
Исках само да кажа, че гърди не се правят как да е ей така просто само от лицеви.. само от лицеви ако имаш ген, ако нямаш бъхтиш здраво и спазваш хранителен режим !
Дървен философ! По-добре си мълчи, докато тези, които разбираме поне малко от този спорт обесняваме! Я, си кажи от колко време ходиш по фитнес салони
Ще си позволя да цитирам Трой Ейлвс: " Решението за гърдите е разнообразието"!! Дано да ме разбере най-после тъпата ти кратуна
Зеро, ти си пълен покемон. Няма упражнения за маса и за оформяна, това е голяма заблуда; самият факт, че говориш за средни гърди си говори достатъчно за това, колко не го чуваш фитнеса; и на последно място си ужасно неграмотен.
Хахахаххаха разбирачи сте няма да споря с вас
+ това аз нямам проблем с гърдите ;]
Хайде правете се на инструктурчета, няма да ви преча
@D3NG3rZ0N3, много се впечатлих от внушаващата ти физика и се респектирах ...![]()
![]()
//Редакция:
Забравих да добавя нещо ! Повече в тази тема няма да дам мнение !
Относно автора >> негово е решението кого ще слуша !
Ами, разбирачи сме ми. Ти като си малоумен и не го разбираш тоя спорт, няма смисъл да спориш. А и си адски неграмотен.
Ами, да физиката си ми е добра, неспоря. 185см., 85 кг.
И пак ще ти цитирам Трой Ейлвс:
" Преди гърдите ми растяха бавно, защото не ги тренирах правилно. Бях се съсредоточил върху едно упражнение и не разбрах стойността на това да ги натоваря от различни ъгли. Винаги, когато ги тренирах подходът бе един и същ : правех 6-8 серии изтласкване от лег и това бе единственото движение. Освен това никога не сменях броя на повторенията.Това продължи с години - нямаше достатъчно разнообразие и не знаех как да усетя, че гърдите ми работят."
Хайде фитнес гуро такъв, философствай!
кво се дъвчете бе хора![]()
гена има голямо значение ... но тва не значи , че тези които го нямат по наследство не могат да изградят гръдните мускули.
Вярно е това че трябва да променяш не само броя на повторенията , ами и самите упражнения.
А за да "качиш маса в гърдите" трябва да качиш и маса като цяло.
Ако си 170 - 55 кила..файда Йок.
Ядене , спане , и яко тренировки![]()
Малко синтол в гърдите и ще имаш голям ефект
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
аман от "умни" коментари..![]()
Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge
Значи ти как ги правиш тези двеста на колко сериики ? А и кофичките много помагат,.
Баце... последните ти 20тина коментара или са "гентропин и ще има ефект" или нещо от тоя сорт... Ти само за такива неща говориш! Да не си някакво рекламно лицеПървоначално написано от LuxurySk0B
![]()
Синтолът е шамар по здравната ти книжка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
САМО С ЛИЦЕВИ ОПОРИ можеш да оформиш перфектни гърди. Незнам дали знаеш но има можеш да правиш лицеви и за горната и за долната част на гърдата!Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
Къв шамар направо я къса... и за донор не ставашПървоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()