.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    !!!ФИТНЕС!!!
    Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )

Много зависи от начина по който ги правиш - примерно в 19:00 сядаш и до 19:30 си направил 200, или правиш серии и най-важното - изтощават ли те? Защото истинската тренировка почва след като се измориш - тогава почваш истински да се напъваш. Като усетиш, че почваш МНОГО да се изморяваш, стягаш се правиш още 10тина.. на другия ден не си усещаш ръцете, ама има ефект

...

Хора по тази тема не видях нищо повече от спам!Моля ви оставете тези глупости за лични съобщения и кажете наистина нещо по - подробно относно "Бодибилдинга",защото лично аз много съм се запалил.Сега съм на 14 и искам горе-долу до началото на 2012 да има качествен резултат.Освен това ако някой знае бърз начин за оголемяване на бицепс много моля да сподели

Благодаря предварително

Мега фен
    Хора няма смисъл да спорите.Момчето мисли,че с 200 повторения лицеви ще направи масивни гърди,не става така..

1.Претоварваш мускула всеки ден..
    2.За да се оформи долу,дето той иска се иска да имаш доста развити пекторални мускули,доста години в залата..Не е толкова просто,иска се хранителен режим,тренировки,дето се състоят само от 200 лицеви едва ли ще направиш кой знае колко,повече ми прилича на разгрявката,дето правим в даскало..

Супер фен Аватара на fatrat

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Mihaylov96
    Хора по тази тема не видях нищо повече от спам!Моля ви оставете тези глупости за лични съобщения и кажете наистина нещо по - подробно относно "Бодибилдинга",защото лично аз много съм се запалил.Сега съм на 14 и искам горе-долу до началото на 2012 да има качествен резултат.Освен това ако някой знае бърз начин за оголемяване на бицепс много моля да сподели

Благодаря предварително
    къде си ве бодибилдинг ... знаеш ли изобщо тва понятие какво означава?
    Бърз начин за уголемяване на каквото и да е- синтол!

Мега фен

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Цитирай Първоначално написано от Mihaylov96

Благодаря предварително
    къде си ве бодибилдинг ... знаеш ли изобщо тва понятие какво означава?
    Бърз начин за уголемяване на каквото и да е- синтол!
    И после като ходи да тренира по 1 час в седмицата и яде пици и дюнери .. Ще стане като http://sportivnoe-pitanie.net.ua/ima...oid/syntol.jpg и по-зле

Повече от фен Аватара на ranieri
    Добре ве не може ли един път да отговорите на някой както трябва без да почвате да го редите колко е зле и как няма да стане нищо от него.Това е " тийн форум" уж , нормално е тези , който питат да не знаят още за какво става въпрос.Не мога да разбера фатрат агресията ти от зоба ли е или просто искаш да се покажеш като най-големия , а пък вируса не може просто да изтърве да сипе и тои....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ranieri
    Добре ве не може ли един път да отговорите на някой както трябва без да почвате да го редите колко е зле и как няма да стане нищо от него.Това е " тийн форум" уж , нормално е тези , който питат да не знаят още за какво става въпрос.Не мога да разбера фатрат агресията ти от зоба ли е или просто искаш да се покажеш като най-големия , а пък вируса не може просто да изтърве да сипе и тои....
    На мене обаче си е натурално,а представи си да взема зоб!

Мега фен
    Надяваме се да е разбрал,че с това дето правиш,до никъде няма да я докара и това е!

много си тъп бате. И ти и тея дето мислят ,че от зоба се става агресивен. Всичко е на психична основа!!! Така ,че образовай се малко преди да ми говориш! А тоя тип дето иска за "вчера" да има перфектните гърди - не става! Да вземе малко да почете белким му се изясни по главата , за кво иде реч. То не става от днеска за утре и хайде ... Ако беше така никой нямаше да взима месечни карти за фитнес и да не си позволява един бонбон само и само да отслабне ... Ама докъто ги има такиа като тебе, дето , като им кажеш истината в очите почват да реват - до никъде няма да стигнем!

Нищо не ти разбрах , какви са тия като мене като има кажеш истината ??!?! ква истина е ? И не си мисли ,че като не зобя не знам кво става от него не един или двама авери са избухвали без причина заради това, не се имаи за гуруто на някав тийн форум само..Ако искаш да помогнеш на някой не е начина да го насереш с 2 изречения и да покажеш , че знаеш повече.И по леко със зоба , виж са пак някви изблици....

Мега фен
    Нищо не ти разбрах , какви са тия като мене като има кажеш истината ??!?! ква истина е ? И не си мисли ,че като не зобя не знам кво става от него не един или двама авери са избухвали без причина заради това, не се имаи за гуруто на някав тийн форум само..Ако искаш да помогнеш на някой не е начина да го насереш с 2 изречения и да покажеш , че знаеш повече.И по леко със зоба , виж са пак някви изблици....
    Пак ли минавате с тоя номер за "комшийката ми каза тва,дочух докато мама говореше по телефона" Наистина е много забавно

Ако е напълно начинаещ едва ли тийн форум ще му помогне,защото тука ако имаш някакво ниво да питаш конкретно нещо,добре,ама човек дето не е стъпвал в зала и прави на ден 200 лицеви и мисли,че ще изгради масивни пекторални мускули,едва ли мога да му кажа нещо, ОСВЕН ПЪРВО ДА ВЛЕЗНЕ В ЗАЛА!

Ти особено нз кво може да му кажеш освен ,че можеш да постваш винаги след "батко си" фатрат с няква неясна цел може би да се мазниш ? А иначе викаш енергията и тестостерона , които ти дава зоба няма нищо общо с избухванията.

Супер фен Аватара на Everytime
    абе ranieri и да си прав за зоба кво ? тука ли му е мястото.. нито темата е относо "зоб" нито някой те пита за мнението.

А ти можеш да си продължаваш с лицевите и намериш ли време и средства за фитнес ходи )
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Мега фен
    Ти особено нз кво може да му кажеш освен ,че можеш да постваш винаги след "батко си" фатрат с няква неясна цел може би да се мазниш ? А иначе викаш енергията и тестостерона , които ти дава зоба няма нищо общо с избухванията.
    А ти можеш да ми го хрускаш!

Истината боли ?

Проблемът не е, че с лицеви и кофи не можеш да направиш доста добри гърди. Проблемът е, че 1 на ... 500 .. го постигат, просто това е трудният и не непременно по-добър начин.

Перфектни, разляти гърди, с добре изразен канал, с ясна сепарация, се правят трудно, дори с тежести. Така че на въпросът как да ги направиш точно, мога само да ти кажа - с тежки тренировки и мноооого търпение.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Това говори достатъчно. На тийнове със аватар на анимета съм се заклел да не отговарям

Мега фен
    Истината боли ?
    Истината да ти туркат дъблоко ли?Ти си знаеш чуството

Няма смисъл да продължаваме темата..Кво може да му кажем?Като е напълно начинаещ да отиде в бб-теам..Така или иначе и програма да му кажа и хранителен режим нищо няма за разбере,какъв е смисъла да се хабя?Отиди поне 1-2 месеца на зала и после ела пак

Само Myrth и още 2-3 отговарят като хората другите са големите батки влизащи в тийн форум да си вдигат самочуствието.Фатрат то и без това е ясно какво щеше да каже.. но както и да е просто твърде дълго гледах постове на някви имащи се за богове и днес просто не издържах.

Banned Мега фен
    myrht e Прав Само с лицеви добри гърди не стават! Аэ дето правя всякакви лицеви - nqmam golemi gurdi. I kofichkite ne pravqt chqk tolkova hubavi . Trqbva i vdigane na shtanga ot leg pod naklon za dolnata chast na gurdite...

?

Аз имам проблем с гърдите 71 кг съм на 15 години ходя от 3 месеца на фитнес мога да кажа, че съм едър имам голям гръб малко паласки и корем, който като го глътна съвсем малко и не си личи г/д ръката ми не е голяма, но аз отделям повече внимание на гърди, но колкото и да се напъвам на гърдите с малко с много килограми сменям упражнения гърдите ми не мърдат те са масивнички г/д, но са малко увиснали и зърното стои по напред, което им придава отпуснат вид препоръчайте ми упражнения за стягане на гърди и в същото време уголемяване на мускулите в гърдите. Искам за няколко месеца да направя хубави масивни гърди и да добавя, че взимам протеин. Просто тея гърди.. като сложа тениск и не ми харесва как стои...
    п.с. не съм добър в кофите и лицевите опори

Мега фен
    По-добре добави хранителният си режим,а не че взимаш протеин

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Е, ти като не да правиш основните упражнения с лекота, естествено че мускулатурата на гърдите ще е слаба. Вдигането от лег не натоварва толкова много гърдите както кофичките например, затова се научи да ги правиш, иначе не чакай прогрес.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Smirnoffff Виж мнението
    Правя лицеви опори от 2 (месеца по 200 на ден),има резулатат, но е малък.Препоръчайте ми упражнения
    яко железен кръст в залата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си