С бившия ми приятел бяхме 1 година заедно,докато той не ми каза ,че иска да се разделим при положение,че нещата между нас вървяха добре.Минаха някъде около 2 седмици и се видяхме(все пак учим в един университет),той пожела да се срещнем и аз се сьгласих ...след това се видяхме още 1-2 пьти,когато той реши да ми каже истината -вечерта преди да се разделим е бил на дискотека ..пийнал е и се е целувал с някакво момиче,после излизали два три пъти с нея и това е...но той е решил да ми каже че иска да се разделим,вьпреки че не е искал,защото не искал да ме льже,да ме наранява или пьк аз да разбера това от някой друг и сметнал,че така е най-добре да се разделим,но аз това го научавам в последствие....сега той изключително много сьжелава за това,което е направил ,разбира грешката си...не спира да ми звъни,извинява ми се много пьти,иска да му простя,аз му казвам нека останем само приятели,той казва ,че ще ме остави на мира и след два дни отново...казва че не може да ме забрави,че е глупак,защото е постьтил така,а аз не сьм го заслуважала,някоко пьти идва до нас и плака и ме моли да му дам още един шанс и обещава ,че това няма да се повтори,казва че ме обича много и осьзнава че е виновен и иска да поправи грешката си...нз дали да вярвам на сьлзите и на думите му...от друга страна известно време след като се разделихме започнах да излизам с едно момче(познаваме се от преди,писали сме си по скайпа ,но не бяхме излизали до тогава....само здравей здрасти по улиците)...той е добро момче...може да те разбере,изслушва те когато говориш..държи се мило....интелигентно..симпат ично...приятно ми е с него...и нещата започват да се задьлбочават,което ме плаши...и в момента аз сьм между чука и наковалнята и нз кой да избера!!!Аз самата не мога да се реша какво да направя дали да слушам разума си и да отида при момчето,с което мога да си говоря много ,да ме разбира ,изслушва ,да научавам различни неща от него или да слушам сьрцето и да дам втори шанс на бившия си приятел!!!Моля ви кажете ми какво бихте направили на мое място....