- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм!Не зная кой от двамата да избера...помогнете ми
С бившия ми приятел бяхме 1 година заедно,докато той не ми каза ,че иска да се разделим при положение,че нещата между нас вървяха добре.Минаха някъде около 2 седмици и се видяхме(все пак учим в един университет),той пожела да се срещнем и аз се сьгласих ...след това се видяхме още 1-2 пьти,когато той реши да ми каже истината -вечерта преди да се разделим е бил на дискотека ..пийнал е и се е целувал с някакво момиче,после излизали два три пъти с нея и това е...но той е решил да ми каже че иска да се разделим,вьпреки че не е искал,защото не искал да ме льже,да ме наранява или пьк аз да разбера това от някой друг и сметнал,че така е най-добре да се разделим,но аз това го научавам в последствие....сега той изключително много сьжелава за това,което е направил ,разбира грешката си...не спира да ми звъни,извинява ми се много пьти,иска да му простя,аз му казвам нека останем само приятели,той казва ,че ще ме остави на мира и след два дни отново...казва че не може да ме забрави,че е глупак,защото е постьтил така,а аз не сьм го заслуважала,някоко пьти идва до нас и плака и ме моли да му дам още един шанс и обещава ,че това няма да се повтори,казва че ме обича много и осьзнава че е виновен и иска да поправи грешката си...нз дали да вярвам на сьлзите и на думите му...от друга страна известно време след като се разделихме започнах да излизам с едно момче(познаваме се от преди,писали сме си по скайпа ,но не бяхме излизали до тогава....само здравей здрасти по улиците)...той е добро момче...може да те разбере,изслушва те когато говориш..държи се мило....интелигентно..симпат ично...приятно ми е с него...и нещата започват да се задьлбочават,което ме плаши...и в момента аз сьм между чука и наковалнята и нз кой да избера!!!Аз самата не мога да се реша какво да направя дали да слушам разума си и да отида при момчето,с което мога да си говоря много ,да ме разбира ,изслушва ,да научавам различни неща от него или да слушам сьрцето и да дам втори шанс на бившия си приятел!!!Моля ви кажете ми какво бихте направили на мое място....
1. След дъжд качулка...
2. Пробвай...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Най-трудното нещо в живота на една жена е когато трябва да избира между мъж, който я обича и мъж, когото тя обича![]()
Ако нямаш намерението да се жениш за бившия си приятел, остани с новото момчеКакто казаха - след дъжд качулка... Аз на твое място не бих го простила независимо колко е бил пиян. Това за мен не е оправдание
![]()
Трагедията е пълна...
Според мен пробвай с "новото момче"..+ пък и + това не бих простила такова нещо..
![]()
![]()
Но все пяк ти решаваш..Помисли добре !!!
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
+++Първоначално написано от FancyGirl
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Попринцип аз съм от хората, които винаги оставят разума на заден план и слушат сърцето си, но в случая...В случая става дума за изневяра, защото малко или много целувката си е изневяра, а той просто се е опрвдал с това, че е бил пиян... Алкохола не е опрвдание, поне за мен. Ти трябва сама да прецениш дали си заслужава да му простиш, защото той щом един път се е напил и го е направил 90% ще се напие пак и пак ще го направи... Сама реши дали си готова да рискуваш и евентуално да понесеш още една такава изцепка...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Според мен избери бившия .. всеки прави грешки, той си е признал и това е добре от една страна .. пробвай да му дадеш втори шанс![]()
{~}{}~}{~{}{}{}
послушай сьрцето си и дай втори шанс на бившия си![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мойто момиче .... второто момче е за теб ...За гаджето ти при това положение те е изоставил не защото му е заработила съвеста(цял свят знае,че ние мажете нямаме такава).Зарязал те е защото е имал очаквания към другото момиче...общо взето е имам по-големи симпатии към нея отколкото към теб..Мацката му обяснява че всичко е флирт за 1 вечер и приключва той решава да се върне при сигурното т.е. ти(гадно,но 90% съм сигурен че така станало).Сега оправданията,сълците и новите лъжи още повече правят положението кофти.А оня от дискотеката ако му свирне момчето ти ще отиде при нея 100% и пак ще те скъса
![]()
![]()
.Затова му теглиш 1 майна и отиваш на диско с новото гадже (по възможност и бившия ти да е в същото диско ) за да му стане ясно че не си кукла на конци, с която може да си играе както иска
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Зарежи го бившия ти.Сега ако му простиш той ще види че ти наистина искаш да си с него и си склонна да простиш и пак ще си ги прави тези мизерии с тази разлика че вече няма да ти казва.Щом с новото момче ти е добре и си прекарвате идеално не виждам какъв е проблема... опитай с него може да излезе по свестен и държащ повече на алкохол без да прави глупости
There is no right or wrong, only fun or boring
1. Алкохола е невинен , като не му носи да не пие.
2. Татка имаше една поговорка "на старо само ракия ще взимаш"
Хващай новия момак!
Според мен е по-добре да избереш второто момче. Той явно е доста по-свестен от бившия ти. Съгласна съм с мнението на PePeLePew че най-вероятно бившият ти иска да се върне при теб , защото с другото момиче не се е получило
Според мен -> купи си вибратор и забрави за мъжете ! Едно разбрах, че искаш да се чувстваш желана и искаш да измъчваш въпросното момче... Да вярно той е идиот и не може да си контролира пишката, но въпреки това или му кажи едно единствено НЕ и го отрежи тотално или го приеми обратно! Тва такива плужеци като ги гледам да се молят до побъркване, а жената да се прави на "недостъпна" ми е толкова смешно ... Явно като по-малка си била доста лишена от мъжки интерес и сега с тая случка направо самочувствието ти е ударило небето... Ае в университет и не знае как да постъпи с живота си... Ми явно не е получавал всичко от тебе и го е търсел в друга ! Помисли за тоя вариант, ако изобщо мисленето е нещо което можеш ...
De-Phazz - Anchorless
А пък вичко е слаб на старкрафт и може да играе само тосс на БГХ.Първоначално написано от Vichko0o
Съкваш, дебела вичка!
Аз не бих простила изневярва-дори и тя да се състои само от целувка.Моят съвет е да избереш второто момче.
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Девствената кишка, с малката пишка се прави, че учи, а само следи форума за да забива малки момиченца ! Гаден, долен педофилПървоначално написано от Python5
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
znam tova ne e nikak priqtno i az imam takav slu4aibih te posavetvala da slu6a6 sarceto si a ne razuma ili dqvola...tova si e tvoi problem...
tova e ot men
Все пак по някакъв начин ти е изневерил,т'ва че сега ти се моли и плаче както казваш.. нз..според мен няма смисъл да му прощаваш..давай напред с новото момче(освен ако не го обичаш много бишия и не искаш да се съберете )
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Някои хора го наричат тръпка, други любов, трети "някакво странно, но приятно чувство". Води се от него и иди при този, към който го изпитваш. Само ще ти кажа, че тоя ревльо е п*тка.
Temet Nosce
벨야카
Не би трябвало да прощаваш на бившия си, все пак доверието го няма вече, връзката ви няма да е същата, нищо няма да е същото. По-добре тръгни с новото момче, но изчакай... първо трябва да ти отминат чувствата към стария ти приятел и да опознаеш новия и тогава![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
въъййй смяятай след дъжд качулка ;ддд
If I played you like a toy?
имам чувството, че този форум е непрестанен цикъл
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Абе вие сте луди , много ясно че момчето има право на втори шанс , какво като някви злобарки го нападнахте отвсякъде , първо не е искал да я нарани което не е никак за пренебрегване , второ едва ли има по голям срам за едно момче от това да се моли за прошка. Забрави го новия , поне за сега.
ДА ОТВОРИМ Kamenitza ДА СПАСИМ МЪЖА![]()