- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми порасне? :D:D (айде насериозно...)
Еми, колко ти е дълъг, че толкоз искаш да го уголемиш?![]()
Това не е порблемен размер според менПървоначално написано от onqtam
Попринцип щом искаш само да го удължиш по неестествен път, то този начин при всички положения няма да е полезен.. Най-добре е да се посъветваш с лекар, който ще може да ти предложи различни процедури.. едва ли някой от форума е правил нещо подобно..
Връзваш си едно въже за паламарката. На другия край 2 тухли. Качваш се на покрива на блока ти. Пускаш въжето. 2 серии по 10 повторения-всеки ден.
Всичко е 1во до ген, второ до пластична хирургия, като второто се налага при наистина тежки случаи. Всякакви там медитации и упражнения не вършат работа, та ако вършеха всички щяха да ги практикуват, не си давай толкова зор, няма нужда да се комплексираш![]()
Няям идея как стаа се оголеми..обаче наистина при някои пози е от значение колко е дълъг, и аз съм срещал тоя проблем, ама к'во да се прави, ще си му се радвам къвто и да ми е. Ако почнат и момичетата дасе оплакват от него.. тогава ще се замисля..
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
няма такива работи с които да може да ти порасне![]()
Азис не мисли така...Първоначално написано от MyNameIsDidi
![]()
Еми вържи си пръчка за него и накарай някой да я дърпа и така ще ти е по голям. Сериозна съм![]()
![]()
![]()
или кажи на майка ти ти го захапе и да дърпа...
много глупаво от твоя страна да зададеш такъв въпрос