Бях вчера при личния нали ви казвам, каза ми че е лимфен възел.
Не е под ухото ами по скоро малко над гръкляна, боли ме само ако го пипам и не ме боли докато го пипам а след това.
Ето точно къде се намира:
Да ви кажа като видях поста на тоя пич дето ми се гледа фен на Барак Обама много се притесних. Стреснах се езведнъж, изтръпна ми лицето как и задната част на главата, треперих малко, много ме беше страх.
Сега съм по добре нямам изтръпване и треперене, но пак ме е страх и то много
Баща ми каза, че имам невралгия (ОМГ НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ ТАКОВА НЕЩО, ЧЕЛ СЪМ МНОГО ЗА НЕВРАЛГИЯТА И ВСЕ ЛОШИ НЕЩА, НАПРАВО МИ ЕДВА ДА ЗАРЕВА ) Ужасно ме е страх и да не полудея и такива работи. Температурата от 3-4 дни ми е постоянна 37 - 37.6, което много ме притеснява, но спеда винаги преди да си легна е 36.5 - 6 , както и сутринта е 35.6-8, но мине ли 13:00 я качвам.
Преди 4 дни, когато се появи за пръв път беше 37.9 и веднага отидох на лекар. Разпитваше ме дали ме боли нещо страви, мусколи и т.н, а на мен не ме болят и ми изписа Ремантадин и Амбро, защото път и кашлям и храча, може и от цигарите да е
Пия ги тези хапчета, но каточели не ми понасят и ме избиват все повече на нерви, стрес, страх, защото път имат и странички ефекти и се чувствам като парцал като ги пия. Амбро също все още не съм пил, но смятам да се престраша. Изключително много мразя да поверъщам, през целия си живот съм повръщал най-много 5 пъти и не съм повръщал от повече от 3 години и не искам това да става, а в листовката в графата с странични ефекти, пише че може да се появи (рядко), но все пак може да се появи повръщане.
Миля да пиина Мента глок и валериана 2 хапченца и да видя какво ще стане, вие как мислите ? Да пия или ?! Не ми се ходи при психолог защото ме е страх да не ме изкарат луд , а и да не ми изпише някаикви силни успокоителни + това мисля, че съм в депресия, самовнушавам си и имам чувството, че ще откача. Кажете при кого да ида, някой имал ли го е това нещо Невралгия + Депресия + Самовнушение = ?!