.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Нормално ли е ?

Здравейте. Някъде от 15-16 годишен започнаха да ми излизат пъпки. Сега съм на 20 и още си имам Колко време трябва да мине за да се махнат. Ходил съм на дерматолог, но не м помогна. Мазъл съм се с хиляди глупости и нищо не помога. Не е много акнето малко пъпки са но ме дразнят. Някой друг толкова много време да има този проблем ?

Град
    на Звездата =)
    ам
    щом дерматолог не ти е помогнал,
    ние няма как.
    BrainPants

-Пух-Каза Прасчо.
    -Да-отговори Пух.
    -Нищо, просто исках да бъда
    сигурен, че те има (:

I'm a

Щом пъпките ти са се появили толкова късно според мен е нормално да останат и до такава възраст. И како казаха горе щом дерматолог не ти е помогнал и ние не можем!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от casey
    Щом пъпките ти са се появили толкова късно според мен е нормално да останат и до такава възраст. И како казаха горе щом дерматолог не ти е помогнал и ние не можем!
    +++
    Напълно съгласна съм..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на iiirish
    на мен започнаха да ми се появяват към 13-14, сега съм на 22. тези с връхчетата изчезнаха, но подкожните (които най ги мразя) все се появяват и аз съм ходила по дерматолози, козметици и какво ли не, но нищо не помага. единственото, което можеш да направиш е да ограничиш появата им като поддържаш лицето си със съответните почистваши и тонизиращи продукти.
    пък и от тия лекари никва файда като видяха, че нищо не влияе на кожата ми, една от "компетентните" лекарки се обърна и каза "като родиш ще се оправиш" много професионално мнение, не мислите ли

Зависи на какъв дерматолог си попаднал,работата на дерматолога е да оправя проблемите с кожата,отиди при някой,който наистина е професионалист.А и много зависи от това какви грижи полагаш за кожата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си