- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра
Изключително много подкрепям ЛейдиДи. Всякакъв вид физически (та дори и психически) контакт не с гаджето си е чиста изневяра, как не го осъзнахте това не ми е ясно, но все пак 95% от пишещите в тоя форум коефициента на интелигентност им е равен на годините....
АЛКОХОЛА НЕ Е ИЗВИНЕНИЕ, ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРАТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
De-Phazz - Anchorless
+1Първоначално написано от Hilary_
Ако влагаш чувства в целувката си е чиста изневяра,но ако не е значила нищо-не се брои за изневяра
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
NEza6toto nikoga ne bih go napravila (osven ako ne sam piqna
)
Ако връзката е сериозна, няма да се мляскаш с друг![]()
+... Ако си наистина, си с този човек, защото изпитваш нещо към него няма да имаш нужда да се целуваш с друг.....и ДА според мен си е изневяра макар и малкаПървоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
^ Верно? Викаш да си се целува и ебе с всяка втора, ако не влага чувства, пак се води, че е с менПървоначално написано от lipstick
Много повърхностно разсъждавате честно...
Разбирам да не ревнувате, но да не смятате целувката за изневеря е това вече просто е върха на сладоледа...
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ако го направя аз е позволено. Ако го направи тя - КРАЙ или другият вариант е да ми изпълнява желанията и да си правя каквото си поискам, докато не реша, че е дошъл краят.Първоначално написано от Len4etyYyy
Temet Nosce
벨야카
Каква е разликата, или твоето достойнство е по-голямо?Първоначално написано от umri
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Закаво ти е да се целуваш с друг, щом имаш кого. Я си помисли, ако те види човека с когото си, какво ще си помисли. След това дори и да е нещо приятелско ще следва раздяла. Я си целувайте гаджетата![]()
![]()
щом питаш, значи нещо ти тежи на съвестта, щом нещо ти тежи на съвестта, значи е изневяра...
Ако имам сериозна връзка , за какво ми е да се целувам с друга ... ето така стават к*рвенските историй , е п*чка му лелина в крайна сметка ...![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Брутална логикаПървоначално написано от Nich
Аз мойто мнение го писах погоре.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Len4etyYyy
според мен темата беше създадена за мнение и ако не искаш да го дадеш просто го подмини без излишни обиди![]()
(l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)
Сетила се Мара да се побара...Първоначално написано от Kittyyy
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
а по въпроса.. Изневяра е не зависи дали е бил пиян или не .. :P
Първоначално написано от LadyDi
към всички ли се отнасяш така...![]()
![]()
Според мен връзката и любовта значат доверие, страст и пълна отдаденост, тъй че когато се отдаваш на някой друг, а не на половинката си за каква сериозна връзка говорим? За мен всичко е изневяра - целувката, сексът, обарването, неприличните намеци, подсвиркването (тук малко преувеличих, но пак ме дразни). Естествено как ще реагирам, дали ще го скъсам или няма да му обърна внимание, зависи от човека и от взаимоотношенията ни, а и от настроението ми. Аз съм много ревнива, но просто не го показвам. :P
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
"Ако не влагаш чуства не е изневяра"Няма такива... Ако човека те обича/превързан е/харесва те няма да изпита желание да целуне друг
![]()
Мое мнение.
Трагедията е пълна...
Изневяра е... интересно е ако се е*еш с друг и не влагаш чуства сигурно пак няма да е изневяра, понякога и вие не си вярвате обаче![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Към повечетоПървоначално написано от Kittyyy
Затова не ме обичат.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
разбира се,че е
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
естествено ,че е ...що за глупави дилеми...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+ 1Първоначално написано от balu4ka
в накои връзки двойката си изразяват чувствата физически точно чрез целувки.. а ако единия го прави и с други хора,точно това което прави и с половинката си.. не е ли изневяра?
Както и да го погледна, все е предателство..
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.