Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
за мен физическата изневяра не е така силна,ако няма чувства и не вложено нещо повече.
...и ако е просто целувка,без никакви чувства - мога и да не я броя.
Предполагам, че не ти се е случвало?

Кога едно момче целува едно момиче без чувства?
1. Когато е пиян и не знае какво прави => не си струва да се занимаваш с някой, който може да се напие до толкова, че да целува друга освен приятелката си.

2. Когато не е пиян и знае какво прави => не държи достатъчно на теб. Не си струва да се занимаваш с някой, който не те уважава до толкова, че да целува единствено теб.
всъщност,случвало се е,дори и от моя страна.
На един купон с овече алкохол,него го нямаше,а едно от момчетата там ме беше целунало - не го познавах,не го видях повече,дори не си спомням всичко.Това не би трябвало да става причина да се разделяме и той ми прости.Очевидно не му беше приятно,но го направи.

Друго момче с което ходехме известно време,беше направило подобен гаф и не ми беше приятно,също.Ама не исках да развалям всичко,заради малка грешка.Той ми обясни,че са се прибирали от училище с няколко човека от класа и едно от момичетата,преди да си тръгне го целунала.Не е било дълго,нито нещо зрелищно /това ми го потвърдиха и другите,които са били там/.Просто не е реагирал,както би трябва,вероятно.

Може и в силата на чувствата ни да е бил проблемът,но...