- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е по - умен? Мъжете или Жените?
Защо мъжете са се изкачили като главния пол и този, който управлява света?
Превъзхожда ли мъжа жената във всяко едно отношение?
Няма да ограничаваме темата до това кой е по - умен или кой е по - интелигентен.
Тук въпросът е:
Кой е ПО?![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Мъжете са по-силният пол, защото са по-силни физически.
В мноого малко отношения мъжа превъзхожда жената.Първоначално написано от SWASTIKA
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ми мъжете сме по-умни защото жените сте просто по-тъпи.Как по друг начин да ви го обясним?
![]()
Жените превъзхождат мъжете в някои отношения, но логичната мисъл не е еднo от тях.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ей патко заспала !Първоначално написано от Jumbie483
можем да говорим за женски и мъжки характеристики, за 2 мозъчни половини и отделните им индивидуални проявления;
като цяло - мъжете са доста елементарни същества, материални, визуални, първични. нищо интересно, нито вълнуващо.
И двата пола имат глупави и умни представители,стига сте се нареждали.Сватика тази тема не трябваше да я пускаш,че вместо дискусия до 2 дена ще си имаш бойно поле![]()
написала съм материални;
кефа, индийд
да добавя - по-рационални са, което май е единственото, за което бих завидяла:Д
всъщност рационалността няма нищо общо с изкуствата например,просто са в отделни полукълба в мозъка,но все пак това не пречи на мъжете да превъзхождат жените във всички изкуства.Първоначално написано от Sham
Добре.
толкова си комплексирана,че чак ми е жал за тебеПървоначално написано от Sham
Тук съм много съгласна.Първоначално написано от LINKNOT
Хитростта обаче е много по-практично и полезно качество. То е обобщаващо на много качества, тясно свързано е с интелигентността и логиката, манипулирането, харизмата.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Някои жени са по-хитри, ама всички мъже са по-умни.
Относително...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
мъжете много ясно, ама жените живеят по-лесно щото имат 3 предимства пред мъжете: пут*а и две цици, за четвъртото не съм писал, щото не всички дават там
мъжете сме рационални, жените сте емоционални.
и не, това не значи, че ние сме безчувствени дървета, нито, че във всяко ваше действие липсва умисъл.
а това, че вие сте по хитри, а ние по умни... я, я пак.
който смята, че може да го обясни - да запоявада.
жените мислят на дребно и нямат почти никакви ГОЛЕМИ и ЗНАЧИМИ постижения
съжалявам!
Стават само за ибане и да шътат и гледад челядтта. Даже да готвят кат хората не могат тия същества прости!Първоначално написано от EarthShaker
Някои пък даже не носят и на бой.
Въпрос: Кой е по - умен? Мъжете или Жените?
Отговор: Аз !
Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna
Феминизмът ви даде права. Мястото ви е в кухнята и да раждате деца.
Кур за феминизма
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Това вече е прекалено. Така само показваш колко ограничен си. Живеем в достатъчно развито общество, за да се пренебрегнат наложилите се стериотипи във времето - или това, че мъжът трябва да е доминиращият в едно семейство, професия или каквато и да е област от живота.Стават само за ибане и да шътат и гледад челядтта. Даже да готвят кат хората не могат тия същества прости!Някои пък даже не носят и на бой.
Има толкова потресаващи случаи, с които се разминавам ежедневно, че се чудя кой им е позволил да карат коли и да гласуват.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Мария Кюри е от преди еманципацията.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Не знам каква е целта на тази тема - да се види кои са феминистките и кои са мачовците ли...само отговори без доводи. Въобще доста празна и глуповата тема.
Мъжът превъзхожда жената още от Адам и Ева. Факт. Много неща го доказват. Дали са по умни от жената или не - това е отделен въпрос, на който не мога да отговоря със сигурност. Но да, мъжете превъзхождат жените.