Ами, заедно сме от 7 месеца. Приятелят ми ме е запознавал с едно от предишните си гаджета, защото все още са близки. В началото мислех, че държи на нея като на приятел .. Напоследък обаче той все за нея говори - сравнява прическата ми с нейната, спомня си за някви техни там случки, обяснява ми колко е била сладка . Питах го дали не иска да е с нея и го помолих да не ме сравнява - той отрича и ми обяснява, че супер много ме обича и т.н.
Преди известно време обаче като седнах на компа му забелязах, че нейния блог е началната му страница Пази разни нейни снимки на телефона си и даже ги показва на общи приятели - да видят колко е готина.. Вече нз какво да мисля - ако иска може да бъде с нея, не го разбирам
Преди не беше така, но напоследък откакто тя го търси по-често, той се промени. Когато се засечем някъде тя го прегръща, а той се държи по-дистанцирано от нея. Забелязах обаче, че тя много критикува други момичета и т.н а приятеля ми лесно се поддава на обработка Дори приятелите му забелязват и се чудят как може да мисли за други когато е с мен
Какво ше ме посъветвате?
Не мога да говоря с него, защото той се прави че няма проблем и отрича всичко, а в същото време се държи ужасно.. Писна ми вече да ми говори за някой друг, когато съм с него - може би е по-добре да го зарежа! Случвало ли ви се е подобно нещо и какво излезе от цялата ситуация?