- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Детски истории
Така, темата е супер детинска, а историята - оплетена, но все пак...
Тази година съм заек в ново училище, нови хора - абе знаете как е. Работата е, че харесвам момче от нашия клас, знам че е глупаво да е от класа, но за това момче смятам, че НАПЪЛНО си заслужава. Той е нещо като копие на мен по характер, много хора казват че и мислим еднакво. Много е умен и мисля, че и аз , и той се възприемаме като конкуренция, паралелката е такава, не се шашкайте. Аз съм по-затворена, и той е много консервативен, но смятам че взаимно се познаваме много добре, сякаш се отпуска постепено. Всяко междучасие прекарвам в приказки предимно с него, смятам че показвам че се интересувам от него. Дотук добре, но той не е от хората, които лесно показват какво чувстват. Има сестра-близначка, която също е от класа ми. Тя, нормално е да е по-претенциозна, като става дума за брат и, но не питайте откъде, но знам че тя ме одобрява, тоест мисли че съм хубава и т.н. Аз не мога да съм себе си като съм с нея, по някаква случайност се прибираме заедно от у-ще, но все още не мога да се отпусна, но не в това е въпроса. Тя е казала на една моя приятелка, че мисли, че брат и ме харесва.Питала го е няколко пъти, но той нищо не и казва. Когато се прибираме, аз със него само едно чао си казвам, както казвам и двамата сме притеснителни, ако не беше сестра му… През часовете, той сяда зад мен и постоянно се консултираме, той въпреки че ме смята за конкуренция, ми е признавал колко зная, което за него е малко нетипично. На няколко пъти съм забелязвала че ме оглежда ли как да го кажа но обърна ли погледа си към него, той обръща на другата страна и не знам това какво значи. По някаква случайност, се падна той да ми подарява подарък, като си разменяме за Коледа. Заръчал е на сестра му да проучи какво да ми купи като пита една приятелка какво обичам, затова си мисля че не му е безразлично, пък той не иска тази приятелка да знае че той е питал. Аз съм срамежлива, той още повече и не знам… Мислех като ми подарява да го целуна по бузата или да го гушна ама.. де да го знам как ще реагира..Мислите ми са постоянно за него и сестра му, че чак и сънувам някакви глупости… Въпроса, колкото и тъпо да звучи е какво да правя. Моля без простотии, все пак съм си дете, на 14 съм и моля за съвет от по-компетентните. Това е.
Ами... може би те харесва. Опитай.;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Виж.. и аз съм с мислела такаа.. мнооого пъти.. най-вероятно има някакви симпатии към теб,но ако ти не го "побутнеш" няма да стане нищо.. и повярвай,в момента в който си мислиш,че ще го прегърнеш.. ами.. това няма да се случи..наистина,без майтап.. случвало ми се е милион пътии.. уж да го гушна.. да му кажа не знам си какво.. ама ситуацията НИКОГА не е подходяща.. за това.. щом със сестра му сте си близкии .. тя може да ти помогне,да останете с него насаме за малко.. и тогава му кажи
няма да е зле,повярвай..само ти и той..и това е..
![]()
![]()
Не знам защо, обаче много ми хареса тая историйка
Купи му и ти подарък за Коледа. Нищо, че не си го изтеглила. Може така да се досети, че има нещо повече. И задължително вземи картичка към подаръка. Там можеш и директно да напишеш какво чувстваш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е отиди го питай дали иска да излезете и така..![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Прегърни го силно и го целуни по устата, а не по бузата. Защото инъче може да си помисли, че тая целувка е от знак на благодарност.
Първо да благодаря за бързите отговори на всички.![]()
danyrenesmee , май не съм се изразила добре за сестра му, смисъл не сме близки, защото ми е неудобно да не стане темата за него и така. Но ще се опитам да се сближа с нея, тя е много добро и мило момиче, може би ще ме разбере.
n1ght_shadow , варианта малко засега не виждам да стане - тоест да сме само двамата, но имаме общи приятели и може с тях да отидем на ледена пързалка примерно.
Нещо варианта на dakata123 не ме устройва, все пак пред класа и класната да го направя малко...![]()
Пък и не съм сигурна той какво чувства така че това е супер детинско да направя поне според мен.
Варянта може да стане стига да му го сервираш по правилния начин и стига да не е завързан със сестра си постоянно да са заедно... Пробвай нищо не губиш такаПървоначално написано от cvetinka95
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Едно момче, общ приятел от класа ни е предлагал специално на нас двамата за пързалка, аз казах може, момчето което харесвам нищо не каза, но утре пак ще обърна темата натам. Ако общия приятел го посветя какво искам да направя може и да стане, но мисля, че хора от класа ще си помислят че повече хора ще ходим, и сестра му поиска да идва..? Примерно го пита нали с кой ще ходиш и ще стане фал че не сме я поискали да идва..Още по-зле. Така че няма как, и тя ще дойде ама нея се надявам да има хора да я забаламосат, но го има и това, че той пред нея не може да се отпусне и нещо няма да стане...![]()
![]()
слушам аз сега една песен, акустична и чета историята и някво точно се връзва и ми хареса супер много ^^
иначе, съвети ти дадоха, но мога да те ПОХВАЛЯ, че така приятно поднесе историята ^^
пфуу, рядко се среща 14 годишно момиче, което да не е простачка или някаква .. като оная с гаджето :Д:Д
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И на мен за това ми хареса.Първоначално написано от smiirnoff
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
smiirnoff , мерси, аз го приех като комплимент![]()
![]()
^^
даже трябва да се изчервиш и да си поласкана :Д
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Но и рядко вече се срещат момчета, които на тая възраст държат на четенето.![]()