- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той още мисли за бившата!
Ами, заедно сме от 7 месеца. Приятелят ми ме е запознавал с едно от предишните си гаджета, защото все още са близки. В началото мислех, че държи на нея като на приятел .. Напоследък обаче той все за нея говори - сравнява прическата ми с нейната, спомня си за някви техни там случки, обяснява ми колко е била сладка . Питах го дали не иска да е с нея и го помолих да не ме сравнява - той отрича и ми обяснява, че супер много ме обича и т.н.
Преди известно време обаче като седнах на компа му забелязах, че нейния блог е началната му страницаПази разни нейни снимки на телефона си и даже ги показва на общи приятели - да видят колко е готина.. Вече нз какво да мисля - ако иска може да бъде с нея, не го разбирам
Преди не беше така, но напоследък откакто тя го търси по-често, той се промени. Когато се засечем някъде тя го прегръща, а той се държи по-дистанцирано от нея. Забелязах обаче, че тя много критикува други момичета и т.н а приятеля ми лесно се поддава на обработкаДори приятелите му забелязват и се чудят как може да мисли за други когато е с мен
Какво ше ме посъветвате?
Не мога да говоря с него, защото той се прави че няма проблем и отрича всичко, а в същото време се държи ужасно.. Писна ми вече да ми говори за някой друг, когато съм с него - може би е по-добре да го зарежа! Случвало ли ви се е подобно нещо и какво излезе от цялата ситуация?![]()
Запознай го с бившия си.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Може и с по бившия, ако е готин и тойПървоначално написано от LadyDi
Що търпиш да си на второ място?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз това се чудя.Първоначално написано от valdesbg
ходите от 7 месеца и той още мисли за нея..
мое мнение, че е много тъпо от негова страна ..
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Ся гледай как няма да има отговор, или ще е нещо смотолевено. Нищо де, по добре да го преживее сега, а не на моите години примерно.Първоначално написано от LadyDi
Dr. Gregory House
и ти му вярва6 4е те оби4а ??? о6те не я е преживял.....
Защото мнооого държа на него и не мога да го зарежа ей така, бе де да знам мислех,че е нещо временно и всеки си мисли за минали истории... ама вече стана прекаленоПървоначално написано от valdesbg
Само не мога да разбера ако наистина толкова иска нея, защо просто не действа.. всеки път като го питам се държи супер мило и направо откача да ми повтаря колко ме обичал
Направо го зарязвай... как търпиш изобщо такова нещо! Аз ако бях отдаааавна щях да съм го оставила. Щом е с теб и твърди, че те обича, ти трябва да си на първо място за него а очевидно не е така! Да си ходи при бившата като е толкова готина![]()
Трагедията е пълна...
хмм,да започнем от там,че те разбирам напълно и знам,че когато обичаш много,понякога си готов да събираш трохичките,стига само да ги има.
Когато човек не е бил на мястото на което се намираш в момента не може да разбере напълно за какво говориш - винаги съм си мислела /и не съм спирала/ , че да свириш втора цигулка е ... недостойно и незаслужено от никого.В един момент обаче съм се питала - защо съм готова да го правя и да "ближа" раните му,докато моите стават все по-дълбоки,ама...
Примерно се разхождаме и често развиваме,ако не същия,то подобен диалог:
Аз: - Вече няма да си изправям косата!След 15-мин. се начупва,отново.
Той: -О,да и с Р. беше така.С какво ли не опитваше и пак...
/
Аз: - Мразя лук,чесън,магданоз и копър!
Той - Р. не понасяше точно същите неща.
/
Аз: - Не съм обичала никого толкова,колкото теб.
Той: - Аз също...само с Р. също беше много силно.
![]()
Разказва ми много за нея и т.н. ...
Мислела съм да зарежа всичко,но все се надявам,че нещо се промени,а осъзнавам,че не е правилно.Ако имаш сили - зарежи го,но да - не е лесно...
Хехе, I told you
Флоперче, пързаляш се към много лошо място. Каквото и да прави - щом сте гаджета - ТИ си на първо място в неговия живот, както и той в твоя.
Ако не е така - значи нещо куца много жестоко. Откъдето следва въпроса - защо поддържате тая прозрачна илюзия?
А да и действията са много по важни от думите. Щото и аз мога да ти кажа че те обичам, ама ще ми повярваш ли?
Надявам се схвана, за какво иде реч.
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Flopper
Държиш на него повече отколкото на себе си?!?!?!?!
В такъв случай заслужаваш да те тъпчат...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ами не много - около 2 месецаПървоначално написано от nadeto0405
Let Him Have It !!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ако някой твой бивш още иска да е с теб или сте близки и е готин .. направи същото което прави тоз с теб
There is no right or wrong, only fun or boring
2 месеца? че това нищо не е,съветвам те да му кажеш,че ти е неприятно и да спре да ти говори за нея,ако трябва му постави ултиматум или тя или ти,знам,гадно е да те карат да избираш,ама в този случай си си в правото...как ги мразя тия бивши![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Кофти, но и аз стигам до този извод Ще ми е трудно да се разделя, ама натам върви - без него ми е кофти, но с него - още повечеПървоначално написано от valdesbg
![]()
vampire_girl_, абсолютно същите разговори, голямо мъчение е вече, лошото е че в началото изобщно не беше такъв!
Мерси на всички за мненията, хубаво е понякога да ме дръпнат на земятаА за отмъщението с някой бивш - весело щеше да е
НО не мисля, че ще мога да го направя , просто съм си шматка, а и въпреки всичко не искам да го карам да страда и да ревнува
няма смисъл от отмъщение,това са само игрички,аз с разделих с приателя ми пред 2 седмици,с когото бяхме заедо година и няколко месеца, веднъж бях разбрала,че са се виждали с бившата и му казах,че потърси ли я сме до тук,ее след това няколко пъти го пта свързвал ли с е ес нея,обаждал ли се е той отричаше,е какво стана...тя даже ми каза,че той и е звънял,е разделихме се,мразя да ме лъжат,а най-глупавото е,че той изкарва мен виновна в момента,не знам как го прави,трудно ми е много,още не съм се осъзнала,искам да съм с него,ноо не мога... за това трябва да избере,кажи си твоийте условия
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Научи се да уважаваш първо себе си. В крайна сметка, ти ще живееш цял живот единствено със себе си и ако не знаеш как да се обичаш и уважаваш, тогава никога няма да успееш да имаш пълноценни взаимоотношения с друг човек.Първоначално написано от Flopper
Дори и той да отрича, че няма проблем реално погледнато ИМА и то не малък .. аз лично не бих търпяла такова нещо (най - малкото дори и само да поддържа връзка с някоя бивша би ми станало доста кофти ..Първоначално написано от Flopper
) .. говори с него и му кажи, че ак оза него няма проблем за теб има и че ако толкова те обича колкото твърди то ще се напъне малк ода ти се постави в положението, да обърне внимание на проблема ..
Сподели му как се чувстваш и ако не видиш промяна колкото и да са 7 месеца няма смисъл да продължавате ..
Успех ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е не е ходил кой знае колко дълго с нея, но явно много я е харесвал. Още не я преживял и колкото и да отрича и да казва, че няма никакъв проблем, то е очевадно, че има... Изобщо няма какво да се пробваш пак да говорите, директно отиваш и му казваш "Слушай кво омръзна ми само да ми плямпаш за бившата си и да ме сравняваш с нея! Не ме интересува, че за тебе тва не е проблем - за мен е и то голям! Така че избирай - или късаме и си заминаваш при нея или я преживяваш най-накрая и продължаваш с мен напред!" И не се страхувай да му го кажеш... просто ако продължиш да си мълчиш и да търпиш нещата между вас ще се задълбочат с времето, а той все така ще си приказва за нея... и тогава ще страдаш много повече![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ае я го зарязвай,май има чувства към нея
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Защо някой ден ти и приятеля ти не си поговорите за този проблем ?Ако неиска му постави условие да избира теб или нея ако и това не помогне незнам. Успех![]()
Аз съм за "бившите" И те са хора.Имат да изкупват грешки с вас-новичките.Танцувайте, деца мои!![]()