.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Вярно ли е ?

Здравейте! Преминавам направо към въпроса си: Вярно ли е че когато правиш секс без предпазни средства момчето преди да свърши от главичката му капва капчица която е толкова опасна колкото ако ти се изпразни вътре?

Не е вярно. Това е предеякулационна течност, която е като вид смазка за семепроводите, за да може спермата да се изхвъли по-лесно по каналите. Сперма в нея има изключително рядко, но не е зле да го правиш с предпазни средства всеки път!

Честно да ти кажа е по-добре да не рискуваш.Използвай предпазни средства,за да си спокойна!!!
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Град
    Пловдив
    че капка,може и да капва.но една капна не може да обремени момичето.нали знаеш колко спрематозоида оцеляват до яйцеклетката?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Благодаря ви за информацията , защото всъщност няма кой да ме осведоми за тези неща.

ААА, да! И преди да забравя естествено да допълня с това, че съм чувал, че се получават и бебета ако не се ползват предпазни средства.

Заблудата: не можеш да забременееш, ако партниора ти прексъне половия акт преди еякулация
    Истината: Във весеки един момент след като момчето получи ерекция (но преди да стигне до оргазъм) от пениса му може да изтече трудна за забелязване течност, наречена предеякулационна, която съдържа сперматозоиди и-о,чудо!- е в състояние да оплоди яицеклетката

Супер фен Аватара на m1nik
    С, което всички искат да кажат да вярно е, но е едно на 1 000 000 000.
    Затова все пак, да да не те гризе съвеста използвай предпазни средства. Ако презервативите, които за сега са най-сигурния метод не ви допадат мини на противозачатъчни и така..
    )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си