.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Град
    Германия

Проблем с vbox7

Значи аз съм в Германия и тук клиповее в vbox7 се зареждат адски бавно.Клип от 3 минути се зарежда за около 10 минутти.Може ли някък си нещо да се настрой,другаде в чужбина също ли зарежда толкова бавно.Има ли компетентни.

anonymous546178
    Guest
    иЛИ нета който си намерил е много бавен, и трябва да минеш на друг. Другия вариант е да гледаш в тубата , ако и там зареждат бавно проблема е браузър-операционна система- хардуерен проблем вкл. мрежова карта- хардуер от интернет доставчика- софтуерен проблем при интернет доставчика- просто бавен нет

Re: Проблем с vbox7

Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Значи аз съм в Германия и тук клиповее в vbox7 се зареждат адски бавно.Клип от 3 минути се зарежда за около 10 минутти.Може ли някък си нещо да се настрой,другаде в чужбина също ли зарежда толкова бавно.Има ли компетентни.
    Аз до като бях в Англия не съм имал такива проблеми с този сайта. Иначе колко мегабита ти е нета?

Град
    Германия

Re: Проблем с vbox7

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Аз до като бях в Англия не съм имал такива проблеми с този сайта. Иначе колко мегабита ти е нета?
    Не разбирам много от компове така,че честно да ти кажа незнам какво са мегабита.Въпросът е,че само на този сайт имам проблеми със заредането,на всички други видео сайтове всичко е на 6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си