- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От къде
Някой знае ли от какви магазини мога да взема няколко такива?
http://www.u-handbag.com/images/half-inch-D-Ring.gif
О, слагат такива на раници и дамски чанти, когато има дръжка за регулиране. Свали си от там![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Провери във Натъмно !
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Не е баш карабинер. Това не се отваря като карабинера.
Тези неща се слагат на раница, когато има дръжка за регулиране, обикновено са по два и дръжката се усуква около тях, за да стои на място.
Не сте ли ги виждали? На моята дамска чанта само има 4 броя такива чудесии.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ в някой железариен магазин. Аз лично съм виждала и в едно шивашко ателие като си носих раницата да я зашият.![]()
К'ви карабинери, какво железарски магазини сънувате?
Продават се във всеки магазин за копчета, конци, игли, дантели и т.н.
Струват 15-30 стотинки в зависимост от размера и цвета.
Това са си точно D-rings използват се при военни снаряжения за захващане на гранати или допълнителна екипировка както и в раници и чанти. Трябва ти по-скоро шивашки магазин.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Карабинера е по-голям и е със съвсем друго предназначение. Дори и най малките не са толкова малки като D-ринговете. D-ринга е без подвижни части най малкото и е направен да се зашива по екипировката или раницата а не да се сваля. Освен това е в пъти по-евтин.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Няма да проверявам, сигурно излизат майони и карабинери. Майона се използва за захващане между двата края на пещерняшката седалка и на нея се закача всичката екипировка, един такъв издържа над 2 тона и има резба. Карабинерите също имат подвижна част и предназначението им няма нищо общо с това, за което на авторката й трябва.
Да, а ние нищо не разбираме, както не разбираме как "може" тези неща да са "еднакви"Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Не успях само да намеря тия халкички, някъде имама пластмасови и желязни, но не знам къде.
![]()
Пак ме затапи по-най грубия и баварски начин, а сега ще се гордееш какъв ориниращ боклук си