- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилна ли е постъпката ми ......?
Здравейтееее отновоо ..май взех много честно да ви притеснявам
Значи... имам приятел вече 2 години и половина,правили сме много
неща заедно,но от 1 година насам..постоянно се караме,
даже вече се чудя защо съм с него. Когато сам казвала край-той ме е заплашвал,убиждал. Това лято даже ми изневери...и така
още ме боли. Сега ви пиша понеже напоследък той всичко прави с приятелите си. Където го викнат - вечно е съгласен...
те постоянно се мъкнат с нас на кафе,къдетото и да е!
И когато му го кажа това,той кавза ..НЕ Е ВЯРНО, ПРОСТО КАЖИ Че ИСКАШ да МЕ ДВАМАТА...но защо трябва да го казвам азз....
Със мен все му е скучно,но когато се събере с тях..вече е щастлив.
Не че не съм му дала всичко..напротив старая се да му е забавно с мен,и винаги съм му го показвала....
Днес каза че му е малко зле и няма да ходи на лекции,но ако го помоля да остане да не ходи,ще каже че трябва да отиде.А вчера понеже ритаха пак и каза че не му се ходи надоло и останахме у тях.
Днес ми каза че довечера неговите приятели го викали на дискотека. ДАЛИ СЪМ ИСКАлА ДА ОТИДа С ТЯХ......и аз му се расърдих,и му казах ,че краката вчера за едно кафе го боляха... понеже е с мен, но днес краката за дискотека с приятелите му не го болят .
И кажете ми какво да правя...
Искам някои до себе си,който ще ми показва че ме обича и който
ще ме забавлява........
Какво мислите![]()
мисля че определено прекаляваш с параноите.
Когато омръзнем на другите хра, не е хбаво да гипринуждаваме да ни търпят.
Еми ясно е какво трябва да направиш в такъв случай след като постоянно те пренебрегва!Вярно е, че приятелите са преди всичко и не трябва да се зарязват заради гаджета, но в крайна сметка ти не го караш да спре да излиза с тях, а просто понякога да отделя време само за теб... Поговори пак с него, обесни му тия неща и ако продължава да си прави неговото най-добре се разделете за известно време... виж дали ще настъпи някаква промяна в него по време на тая раздяла и тогава окончателно реши дали да продължаваш с него или не
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мисля че изкрейзваш и се държиш като незадоволена съпруга-поне така пишеш брааааат релакс малко кво искаш-ем скучно му е с теб щото още е на лапешкия етап да се кефи с приятели..боже...мега си параноясала...чилакс!
Омръзнали сте си .Явно това време на вашата връзка си е казало думата,разделете се за известно време,дайте си време и ако се обичате ще сте заедно още на първия месец от раздялата ви..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
kuku
Първоначално написано от balu4ka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми зарязвай го, пък кандидати все ще си намериш![]()
дори не го дочетох-само първите изречения : но от 1 година насам..постоянно се караме ; Това лято даже ми изневери .. момиче,защо си с него изобщо??изневерява ти,обижда те,не иска да сте сами..аз ако бях досега да съм теглила една майнаняма да ставам за смях,я..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от britzy
There is no right or wrong, only fun or boring
+1Първоначално написано от soul1199
Защо се оплакваш.Радвай се, че те вика с него, когато ходи на дискотека.Аз моят не бих го пуснала НИКОГА на дискотека без мен, нито пък бих отишла без него.И не е от доверието, няма да си изневерим никога, обаче просто погледите, които ще са по него са достатъчни да ме побъркат![]()
Нормално е да искаш да сте сами, но излизайте и всички заедно.
По някога му казвай имам желание да съм само с теб и не вярвам да ти от каже.
Но това, че те е заплашвал определено не го оправдавам.
добра историярно немога да реша какво да те посаветвам![]()
Постъпката ти не е правилна.
Той ти е казал, че ако искаш да сте двамата трябва просто да му кажеш... Какво повече искаш?
Тва че не гори от желание да сте само двамата е нормално. Все пак той си има компания, приятели, весело му е с тях.
А това, че те вика с приятелите му само може да те радва. Както виждаш той трябва да избира м/у "само с теб" или "с теб и с приятелите му". Да виждаш някъде "само с компанията му"?
Надявам се, че разбра заплетената ми мисъл... : ))
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не е толкова зле,винаги може да е по-зле.Конкретно говоря за излизанията.Повечето момчета не мъкнат приятелките си с компанията,както е при мен например.
Но не мисля,че проблемът ти е в това.
Вие сте толкова много време заедно,че щеше да е странно да не си омръзнете.Аз мисля,че просто връзката ви е изчерпана и както се знае от доброто старо клише,сте заедно по навик.
късайте..всичко има своя край..хепи или не , всичко свършва..![]()
I don`t care .. ;] ..
не
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Напомняте ми на моите родители, само където те са женени от 20 годиниСпоред мен трябва да не се виждате известно време и да обмислите какво ще става. Това разделяне може да повлияе добре на връзката ви - може да осъзнаете пък колко мн държите един на друг, но не го оценявате. Варианти много. При всички положения мисля, че това ще помогне да се изняснят доста неща
![]()
И аз така мисляПървоначално написано от balu4ka
![]()
КОЙТО НЕ МЕ ХАРЕСВА ДА СИ НАБИЕ ЕДИН ФИШЕК В ГЪЗА!!!
По - добре си дайте малко почивка иначе ще си станете адски досадни един на друг.
Ще ти го кажа като момче поне мисля че е така ... просто пича иска да бъде винаги отгоре , да става всичко както той иска , както на него му е згодно и му е добре ... зарязвай го не си длъжна да му търпиш капризите ... момчета които искат сериозна и стабилна връзка има ... даже ми пиши и лично ако искаш да се запознаеме... та това е от мен.
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Явно не вървят нещата между вас, и то от дълго време. Историята е наука за това да можеш на нейната база да можеш да прецениш какво е най - вероятно да се случи. 1/3 от връзката ви върви много лошо, ясно е, че е малко вероятно да се разберете. Тогава или положете максимални усилия и се пробвайте да го направите, или нямате работа заедно.
не ти си гейтак
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
нйЕ :<
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele