- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой от форума НЯМА регистрация в сайт за запознанства?
teenproblem не е ли сайт за запознанства :Д?
аз имам facebook и myspace
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ти си имал.Даже и ника помня.Първоначално написано от SWASTIKA
Имам само myspace ама не го ползвам за запознанства, само за приятелите ми. Като моя страница с блог, музика, снимки. Фейсбук, импулс, аха и така нататък просто ги ненавиждам и ще си спестя коментара за тях ... Никога, никога, никога няма да си направя. Имам и ласт.фм, ама той е изцяло музикален сайт.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз не използвам такива сайтове по предназначението им,само разглеждам профили на приятели за това се регистрирам само,ако искат,че да разглеждам.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
аз ли съм единствения дето няма![]()
![]()
![]()
имам тефтер
Първоначално написано от WaitForMe
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз имам пък![]()
И наистина е по-удобно вместо да пращам снимки да давам сайта.
Аз нямам!
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
импулса е яката раута майна, пълно с куpви, и аз имам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аз
но ако ми откриете с много снимки някой, веднага искам![]()
мм... аз си нямам .. не знам.. за какво ми е сайт за запознанство.. то или си контактна персона.. или неи да имаш сто ИмПуЛсЧиТъЪ с пЛюсЧитЪъ и ПуДарЪчИтЪъ.. се в г*з.. това са някакви пълни простотии.. а за фейс бука.. там вече е другоо .. от много време се каня да си направя..
![]()
![]()
Нз до колко си прав/а.. може и фейса да е балъшкоо.. ддзПървоначално написано от ClockworkOrange
![]()
![]()
Нямам.. това е за комплекси , които като си сложат по една полу-гола (или напълно) снимка и някой нацепен батко им каже : мНоГу СлАдКаАаА мОжЕ Ли ОуНчии и вече се радват..![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
+Първоначално написано от cherrygloss
hating you makes me all warm inside : )
аз
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Не приемат животни![]()
Creative Technologie
Глууупостии!! Не си ли ги виждал/а какви кози ги има по тамПървоначално написано от ohluv
![]()
![]()
Първоначално написано от ClockworkOrange
амии ся не знам откъде си ам по-добре си трай
тва дето го казваш или е от завист че пловдивчанки са якии или си мислиш че може би си нещо повече макар че не си
предпочитам да не се обиждаме![]()
![]()
ии да като гледам не си само срещу пловдивчани .. за теб всичко е кухоо тъпо к*рвенско и не знам си още кво .. явно си срещу всичко и всички ..
кво толкова ти пречат раотите че само критикуваш .. кажи нещо хуавоо![]()
![]()
![]()
не си бил на фейбук парти майна, да видиш кво еПървоначално написано от ClockworkOrange
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.