.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Може ли?

Голям фен Аватара на Shadowsogirl

Може ли?

Може ли чрез изследвания на кръвта да се разбере, че човек пуши? Много ми е чудно. В смисъл тая седмица ще ходя да си правя изследвания, обаче днеска не се усетих и изпуших една цигара и сега малко се притеснявам.. Вярно, че въпроса е глупав, вярно, че ще кажете да не съм пушила, ама какво да направя.. Станалото станало. Само че пуша две цигари в месеца и не си заслужава заради това да стане някой скандал . Та, ако може да ми отгорите..

Мисля че не може така че спокойно

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Re: Може ли?

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Може ли чрез изследвания на кръвта да се разбере, че човек пуши? Много ми е чудно. В смисъл тая седмица ще ходя да си правя изследвания, обаче днеска не се усетих и изпуших една цигара и сега малко се притеснявам.. Вярно, че въпроса е глупав, вярно, че ще кажете да не съм пушила, ама какво да направя.. Станалото станало. Само че пуша две цигари в месеца и не си заслужава заради това да стане някой скандал . Та, ако може да ми отгорите..
    Ако майка ти или баща ти пуши у вас много лесно може да излезеш пасивна пушачка.

Може поне до колкото имам спомен маика е лекар и мисля че съм я питал този въпрос ма кфо ти пука и да те фанат и не скоро или късно ще разберат

Re: Може ли?

Хаха ми да го беше мислила тва преди да пушиш бре

Да съм мислила, ама не съм мислила.. Значи може да мине номера с пасивното пушене?

можеш =)
    Имах мечта да имам часовник. Сега имам часовник, но нямам мечта ...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Незнам..Май не става..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Утре ще са ми изследваниятата - кръв и урина... Ще се надявамм да не се разбере, щото иначе става лошо... Просто още не съм готова да разберат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си