- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблеми
Ох,хора не знам какво да правя.
Напоследък всичко се обръща с главата надолу.Карам се с родителите си ,но повече с баща ми.Карам се с приятели те си ,с приятеля ми .
Каквото и да става,става 3-кратно по жестоко..Излизам сутринта и закъснявам,случва се точно това което най-малко очаквам.
И нашите не мe пуснаха при приятеля ми (отново - за 3 път) ,който е на 100 километра от мен..Навъртях една сметка на телефона (фрапираща).Сметката ми е 240 лв ..Не знам как да им го кажа,най-малкото ще ме убият,ще ми вземат всичко,а най ме е страх да не загубя приятеля си ..Утре трябваше да отида , там сега ако му кажа ,че няма да отида има вероятност да се разделим![]()
![]()
.Утре ми зануляват сметката и те ще разберат..и ще ме убият..
Не знам какво да направя,всичко ми се струпа на главата..не знам ,не знам
Моляви,дайте ми савет как да поговоря с родителите си ,не искам да ме разделят с него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
На колко си години?Този въпрос е доста важен...
Иии...обясни на приятеля си,че нещата са тръгнали на зле.Кажи му,че ще му се реваншираш и че не искаш да го загубиш заради такива неща.Колкото до родителите ти и сметката ти за телефон-кажи им,че ще спестяваш от джобни и ще се опиташ да платиш колкото се може повече от сумата.
Във живота на всеки човек има лоши периоди,които траят различно време...Повярвай ми,знам колко ти е гадно.Аз самата имам доста големи проблеми в семейството и с приятеля ми...Знам,че трябва да съм силна-както и ти,и че някой ден всичко ще отмине и ще можем да си отдъхнем.Успех!![]()
Малее каква е тази сметка? С кого си говорила. Като ти занулят сметката не е нужно да разбират на същия ден. Отиди, а пък после ще им казваш. Като не те пускат да отидеп, защо по дяволите не дойде той. И бтв на колко си? Всичко имаме такива моменти когато ни се струва че целит свят е против нас. Избягвай споровете. Помагай у вас. Например измий чиниите, сготви или нещо полезно. Предложи да платиш част от сметката, ако имаш пари, или да ти удържат от джобните.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ами,обяснявам му но идват проблемите ,че той вече не издържа.Не иска да ме остави,но нали значеш с времето може да му писне,да стане студен и етц.В неделя направихме 5 месеца,и хоп ето ти идват и проблемите..Първоначално написано от LuFlee
На 16 съм..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами...и аз съм колкото теб без 2 месеца.Виж,той трябва да те разбере ако наистина те уважава и държи на теб.Просто трябва да измислите нещо.Кажи му колко се нуждаеш от него и колко ти е мъчно...