.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Германия

Терор от страна на семейството

Значи майка ми и баща ми направо ме побъркват.Въобрази ли са си,че съм много слаб.Аз съм момче на 19 и тежа 64 кила и съм сигурен,че това е напълно нормално,но не и за мойте родители.Като се приера й познайте какво има за ядене-поне две готови манджи,полуфабрикати,десер ти от вида на-торти,сникерси.марсове,шок лади,всякакви млека,различни чипсове.
    След като виждат,че не съм пипнал нищо те така грижливо ми носят млекцата с лъжичка или ми нарязват плодове и тн.Стига се дотам да изхвърлям млеката в тоалената чиния и да подарявам шоколадчета на просяци.Вече незнам какво да направя.Колкото пъти засягаме тази тема те все почват нещо от сорта на- ще се поболееш така нищо не ядеш,ще хванеш някоя болест.Аз си яда нормално,но те ми сервират в такива огромно порций,че една трета ме засища и те идват и ми казват - ама ти пак нищо не си ял може ли така.Дайе някакви съвети,че се побърквам.Между другото и двамата са с наднормено тегло.

Град
    Ивагакуре
    EEEхх...много са ти яки родителите бе Е, са аз не съм дебела ,че наште да не слагат чипс за десерт..ама исках да попитам ... ДАНОНИНО ЛИ ТИ ДАВАТ ?
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    и аз такамн ме дразят като почна: "неска пак нищо не си ял на обяд" , "защо не ядеш" и т.н. Казват ми, че съм много слаб, ама съм си добре аз съм на 13 и тежа 55 килограма. Те сигърно искат някое прасе на 13-14, 80 килограма.

ЗАЩОТО СТЕ ДЕЧККОВЦИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ САМОСТОЯТЕЛНОСТ И ЧУСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ! ЗАТОВА ЩЕ ВИ КАРАТ ДА ЯДЕТЕ!

И още нещо,вие се радвайте,че има кой да ви кара да ядете,щото има такива деца които и да искат да хапнат нещо,немогат да си го позволят!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JeanClaudeVanDamme

И още нещо,вие се радвайте,че има кой да ви кара да ядете,щото има такива деца които и да искат да хапнат нещо,немогат да си го позволят!
    +1
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Цитирай Първоначално написано от JeanClaudeVanDamme
    ЗАЩОТО СТЕ ДЕЧККОВЦИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ САМОСТОЯТЕЛНОСТ И ЧУСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ! ЗАТОВА ЩЕ ВИ КАРАТ ДА ЯДЕТЕ!

+

Мега фен Аватара на Rofl4e
    тема ебавка

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Това не е терор, а имаш просто загрижени родители, може само да се радваш
    Вафла..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз съм на 16 (почти 17), 175см и тежа 57кг и познайте какво е в нас? Психотормоз с яденета, манджи, плодове, бонбони, чипсове к'вот се сетите. Ама аз пак не ги ям...

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз съм на 16 (почти 17), 175см и тежа 57кг и познайте какво е в нас? Психотормоз с яденета, манджи, плодове, бонбони, чипсове к'вот се сетите. Ама аз пак не ги ям...

Същата работа е при мен и аз съм подчти на 17 - 179 см на 59 кг.И като са си втълпили ,че съм слаб Обаче кво ми дреме Пък аз ям прекалено много и хабя много енергия и затова не мога да натрупам маса.
    И като си втълпят ,че задължително трябва да ям по 3 пъти на ден ,аз ям по 5-6 и не ми вярват И все пак това си е техен проблем

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Майната ви,аз съм 98 кила,ама съм 194 санта висок и си изяждам 3 пъти повече ядене от наще и не ме бърка.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

да си момче на 15-16-17 и да тежиш под 60 килограма е смешно откъдето и да го гледаш..пълни путки сте значи

аууу и наще са същитее .. аз преди бях доста пълничка и се хранех обилно и честоо обаче по миналото лято отидох на гости на братовчедите си в софия и от притеснение ли незнам какво нищо не ядох ;dd и след като се прибрах у нас просто бях отслабнала драстичноооо от 50 килограма станах 41 .. и сега наще всеки път: "яж бе ще се разболееш" след тях е баба ми: абее защо не ядеш кокалите ти се виждат" другата ми баба и тя е такаа и направо да не са ви на главатаа ;xx

а относно проблема ти ..храни се нормално и гледай да не станеш като вашите защото доста от родителите с наднормено тегло въвличат и децата си в този проблем .. не значи че те като са пълни и ти трябва да си като тях ..
    може да ядеш често но както се казва по малко / и като казвам по малко не означава изобщо да не се храниш ;dd / ..

та така друго решение не виждам .. айде успехх : ))

Терор? Някои отгоре спомена вече, те са загрижени за тебе, нищо друго..
    If you go platinum it doesn't mean it's luck it means millions of people are stupid as fuck
    Immortal Technique

Град
    в света на приключенията ..

Re: Терор от страна на семейството

Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Аз си яда нормално

по темата-нормално родителите да се притесняват ..
    кажи им че момчетата в тийнейджърската възраст имат много бърз метаболизъм и че е нопмално да си слаб

егати терора е тва няма що да ти дават Сникърси и Марсове ттцтцтцтцтцтц........

Град
    Германия

Re: Терор от страна на семейството

[quote="clever"]
    Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Аз си яда нормално

по темата-нормално родителите да се притесняват ..
    кажи им че момчетата в тийнейджърската възраст имат много бърз метаболизъм и че е нопмално да си слаб

егати терора е тва няма що да ти дават Сникърси и Марсове ттцтцтцтцтцтц........
    [/quot
    Ти се смей ама да не ти идва на главата през пет минути родителие ти да ти носят храна и 56 пъти на ден да чуваш колко си слаб,че дори да те заплашват,че ще те водят на лекар.Мега досадно и нетърпимо е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си