От известно време се познавам с едно момиче супер близки станахме абсолютно вскичко ми споделя и ми иска съвети от това какво да облече до лични проблеми като какви проблеми има между родителите и докато беше с бившия си ми се оплваше от него колко лошо се държал с нея като се разделиха ме викна да отида да я видя плака ми на рамото, звъняла ми е в 4 през ноща (не можела да заспи). До тук всичко изглежда сякаш съм към графата "просто приятел" (може би без последното де)щом влезне в скайп веднага ми пише . Но пък винаги когато я викна двамата да отидем на кафе се съгласява, тя самата ме вика двамата да излизаме ходи ли сме само двамата на вечеря на кино на театър всеки ден се чуваме и си говорим по телефона с часове понякога .... аз съм хлътнал МНОГО здраво по нея да не кажа влюбен загубен ... обаче вече тотално съм объркан и не мога да преценя дали ме има като приятел и ако и предложа да я загубя дори като такава или имам шанс да станат нещата .....
Та ви моля да дадете преценка на ситуацията като какав смятате че ме възприема и дали имам шанс и момичета кажете с какъв човек бихте се държали така като "само приятел" или към някого към който имате чувства