- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си го избия от главата 0.o
Е не мога да го забравя хора! Мислех, че е само увлечение... НАДЯВАХ СЕ да е само увлечение, нищо повече от една привързаност, но не... явно не. Минаха вече повече от 2 седмици, а аз не спирам да мисля за него. Излизам постоянно с приятели, замотавам се, правя всичко възможно колкото се може повече време да се занимавам с нещо и да не цикля на едно място, но мисълта за него ме преследва. Не можем да сме заедно. Не трябва. Прекалено много пречки има между нас.Ако не спрем сега занапред нещата ще станат 300 пъти по-сложни и гадни, но не мога да си го избия от главата. Знам, че е с друга. Не знам дали е влюбен в нея или не, но само мисълта, че точно в този момент са заедно ме побърква и ме изкарва извън релси. Защо ми е толкова гадно? Защо не мога да си кажа "Абе майната му бе - поредното увлечение!" и да продължа напред? Възможно ли е да имам чувства към този човек? Не звучи ли малко нереално и тъпо да си влюбен в някого, когото дори не си виждал на живо, а си чувал само гласът му през слушалката?
Не ме съдете и не ме обиждайте - знам, че скайпа смърди. Но изобщо не съм имала намерение да се захващам с нещо подобно. Всичко стана на шега - разглеждах снимките на един наш общ пирятел и го видях НЕГО, поисках скайпа му просто ей така за т****а и оттам на сетне се започна... 7 месеца почти денонощтно сме си писали и сме се чували по тела. Не пожелах да се видим, защото от една страна не мислех, че е нещо сериозно и от друга - донякъде се страхувах, че когато се видим ще стане нещо, за което после ще съжаляваме и двамата... И сега, когато решихме да спрем с глупостите и да си държим като големи хора аз не мога да си го избия от главатаЗащооо ?!
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!