- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънувам момче, което харесвам
Сънувам момче, което харесвам, че ме желае и се държи много добре с мен, а в реалността не е така. Това какво символизира? Моля ви кажете ми?! В съня си го видях в много по различна светлина по мил и добър с мен?! Благодаря си предварително!странно е защото не го харесвам а след този сън постоянно мисля эа него..след като се държеше добре с мен когато се сетя как ме хвана за ръката и душата ми се изпълва.сигорно ще се подигравате но си е така
![]()
абе ние откъде да знам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Символизира, че скоро ще му духаш.![]()
Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
mhm... i az sanuvam mom4e koeto haresvam i to dosta 4estono i v realnosta toi e dobar s men no ne me haresva
mislq 4e e normalno da go sanuva6
![]()
Символизира, че го харесваш и мислиш за него![]()
странно е защото не го харесвам а след този сън постоянно мисля эа него..след като се държеше добре с мен когато се сетя как ме хвана за ръката и душата ми се изпълва.сигорно ще се подигравате но си е така![]()
И аз съм имала един такъв сън и след това поне седмица се чувствах не влюбена, но мислих, че го харесвам.Това ще отмине.Просто съня ти е бил твърде хубав.До седмица ще се върнеш в реалносттаПървоначално написано от nikoleta93
![]()
напиши съновник в '' Google'' и виж сама![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Колежке , сънищата се раждат в нас след преживяване на нещо от което си била много развълнувана ... има сънища които сънуваме а в реалността става обратното , и при теб е така , сънуваш че момчето е мило , внимателно с теб а като се събудиш той се държи по лош начин към теб ... това е което мога да ти кажа.Неискам да те разочаровам но е така ... .
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
последно?!?! 0.оПървоначално написано от nikoleta93
Иначе символизира може би скритите ти желания към това момче ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може ли психолога да се изкаже (аз)?
И аз сънувам момчето, което харесвам. И?
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
оффф поредния болен мозък![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Сънищата са скрити желания.![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Сънувах как се бия с една бабка, дето ми стигаше до кръста, а повярвай ми, не искам това да ми се случва!Първоначално написано от LoveRetroMusic
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Докажи го.Първоначално написано от BloomF
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от BloomF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А аз сънувах,че сънувам как сънувам.Чудех се от кво,то се оказа че е от силния джойнт дагоева.![]()
Символизира надеждата ти, че под повърхностното лустро на безразличие, в него се крият дълбоки чувства или поне нежност към теб.Също така дълбокото ти желание за скъсяване на дистанцията помежду ви и по-голяма близост.![]()
all day... all night... what the fuck?!
+1Първоначално написано от soul1199
Аз пък сънувах че момчето което харесвам и в реал живот ми пише бележка че ме харесва ?? После 5 минути след съня се чудих сън ли е и накрая : пфууу сън е :Д
Да питам как трябва да се тълкува този сън ?
TeenAgE_SeL
Ами явно подсъзнателно го харесваш, за да го сънуваш...
На мен ми е интересно какво обяснение би дал w0sh.
--------------------------------------------------------
Напълно нормални неща, сънуваме нещата, за които мислим. И на мен като бях малка ми се случваше да сънувам някой и след това си въобразявам 1 седмица поне, че съм 'влюбена'.