- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънувам момче, което харесвам
Не си единствена, много хора се чувстват по този начин, или по-правилно е да кажа сънуват човека, когото харесват/обичат .. Аз веднъж, беше отдавна, гледах в един съновник за нещо подобно и пишеше, че значи, че ще се случи .. но честно казано никой не ти гарантира, а и аз много не вярвам, че е така .. може и да се случи нещо, може и да не се случи абсолютно нищо - едно е сигурно, че имаш нещо към момчето, което си сънувала. Това е .. не е нищо невиждано или нещо, което се случва само на теб.![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Сънищата имат огромна символика за мен самата, колкото и налудничаво да звучи ..Преди време сънувах едно момче, по което бях луда.. В съна си го храних с грозде ..
Веднага на следващата сутрин отварям съновник и виждам, че гроздето означава раздяла.. Малко по-късно разбрах, че е се е разделил с приятелката си.. :P
"Знаеш ли какво е самота? -Знам какво е. -Но не знаеш какво е да си самотен, когато имаш възможност да бъдеш с когото си поискаш..."
В сънищата си ,човек вижда преживяното през деня. Ти си сънувала това което най- много желаеш ,и това което нямаш до себе си!![]()
Първоначално написано от nwjsw
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Една от причините поради, които мразя да сънувам. Случвало ми се е даже да сънувам интимен сън с добра приятелка и ми се беше преискало доста, но скоро след това се осъзнах, че е глупаво увлечение породено от сън ...
ПсихологЪТ може да се изкаже.Първоначално написано от w0sh
![]()
По темата: Не се вкарвай във филми.
Когато не ти се иска да харесваш някой (но все пак изпитваш някакво привличане към него, осъзнато или не), започваш да го сънуваш и чувствата се засилватПървоначално написано от nikoleta93
Неприятно, но факт. Ако ще те успокои, след време ще ти мине.
МОМЧЕ