.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен Аватара на bloodyred
    Не си единствена, много хора се чувстват по този начин, или по-правилно е да кажа сънуват човека, когото харесват/обичат .. Аз веднъж, беше отдавна, гледах в един съновник за нещо подобно и пишеше, че значи, че ще се случи .. но честно казано никой не ти гарантира, а и аз много не вярвам, че е така .. може и да се случи нещо, може и да не се случи абсолютно нищо - едно е сигурно, че имаш нещо към момчето, което си сънувала. Това е .. не е нищо невиждано или нещо, което се случва само на теб.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Любов, любовв

Сънищата имат огромна символика за мен самата, колкото и налудничаво да звучи .. Преди време сънувах едно момче, по което бях луда.. В съна си го храних с грозде .. Веднага на следващата сутрин отварям съновник и виждам, че гроздето означава раздяла.. Малко по-късно разбрах, че е се е разделил с приятелката си.. :P
    "Знаеш ли какво е самота? -Знам какво е. -Но не знаеш какво е да си самотен, когато имаш възможност да бъдеш с когото си поискаш..."

В сънищата си ,човек вижда преживяното през деня. Ти си сънувала това което най- много желаеш ,и това което нямаш до себе си!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от nwjsw
    В сънищата си ,човек вижда преживяното през деня. Ти си сънувала това което най- много желаеш ,и това което нямаш до себе си!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Една от причините поради, които мразя да сънувам. Случвало ми се е даже да сънувам интимен сън с добра приятелка и ми се беше преискало доста, но скоро след това се осъзнах, че е глупаво увлечение породено от сън ...

Град
    Майна сити
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Символизира, че го харесваш и мислиш за него
    +1
    Не ви влиза в интереса! c(:

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Може ли психолога да се изкаже (аз)?
    ПсихологЪТ може да се изкаже.
    По темата: Не се вкарвай във филми.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta93
    странно е защото не го харесвам а след този сън постоянно мисля эа него..след като се държеше добре с мен когато се сетя как ме хвана за ръката и душата ми се изпълва.сигорно ще се подигравате но си е така
    Когато не ти се иска да харесваш някой (но все пак изпитваш някакво привличане към него, осъзнато или не), започваш да го сънуваш и чувствата се засилват Неприятно, но факт. Ако ще те успокои, след време ще ти мине.
    МОМЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си