- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое боли повече
Според вас кое боли повече - Самотата или Любовта :X![]()
Хм . . . самотатаЗащото любовта, боли сладко
![]()
самотата![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Любовта боли ,самотата също .. защо тези 2 думи не са 1![]()
Боли от самотата и от мисълта че трудно ще намериш човек който да бъде с теб и да немислиш че си сам ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Да ти резбоват ануса за първи път, ей тогава "как болииии"![]()
Ако любовта е много силна боли безкрайно много след раздялата, но все пак хубавите спомени остават ... докато при самотата дори и тях ги няма и е още по - гадно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Напълно съм съгласен
There is no right or wrong, only fun or boring
Любовта.Първоначално написано от WaitForMe
Temet Nosce
벨야카
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
И от двете боли. Аз се страхувам от самотата и за това мисля, че мен лично по-ме боли от нея... И от любовта болката не е малка, но по-добре да я изживееш, отколкото никога да не си я изпитал...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Начи или аз съм много глупав или въпроса е доста малоумен.... Как така от любовта да боли ? Нали докато има любов всичко е розАво, птичките пеят, света е щастливо място... ДО колкото знам от раздяла боли (то може би авторката тва е имала в предвид ама акъла не и е стигнал да го напише). Самотата е нещо което можеш да промениш (а и понякога тя помага повече от колкото всички "компетентни" приятели)... Всичко боли на тоя свят, и тва е ... Няма кое боли повече, всяко боли по различен начин, не можеш да сравняваш 2 съвсем различни неща...
De-Phazz - Anchorless
Когато любовта е споделена и истинска не боли. Вярно, че с времето всичко избледнява, но когато любовта избледнее, не те боли - просто не ти пука. Та общо взето, както казаха по-горе, боли от раздялата.
Самотата идва, когато няма любов. Всичко е взаимно свързано, тъй че трудно бих определила от кое боли повече. Зависи от човека.
Мен би ме боляло повече от самотата, отколкото от раздялата или несподелената любов.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Според мен от любовта боли повече,но предпочитам да ме е боляло от любов и да съм чувствала нещо отколкото да съм живяла в самота ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Можеш да намериш отговора на този въпрос в отговора на въпроса "кое повече боли - първия път вагинално или първия път анално?".
адски си правПървоначално написано от Valento
така се чувствам в момента![]()
света става розАв и от аватара тиПървоначално написано от Vichko0o
![]()
самотната любов и любовната самота![]()
.. самотата
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
направи анкета...
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Много ясно,че самотата боли повече от любовта.
Когато си влюбен макар и несподелено поне има за какво да страдаш,а когато си сам си празен.Дори няма за какво конкретно да ти е гадно![]()