.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    любовта боли но самотата още повече..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Начи или аз съм много глупав или въпроса е доста малоумен.... Как така от любовта да боли ? Нали докато има любов всичко е розАво, птичките пеят, света е щастливо място... ДО колкото знам от раздяла боли (то може би авторката тва е имала в предвид ама акъла не и е стигнал да го напише ). Самотата е нещо което можеш да промениш (а и понякога тя помага повече от колкото всички "компетентни" приятели)... Всичко боли на тоя свят, и тва е ... Няма кое боли повече, всяко боли по различен начин, не можеш да сравняваш 2 съвсем различни неща...
    +
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    обърках са
    мии май любовта.. щото така или иначе не сме сами на тоя свят (тфа прозвуча сякъш ще ни бомбардират извънземните ) смис имаме приятели.. дори и да са само 2ма или 1 .. неможе вечно някой да е сам пък любовта е гадна ..когато е несподелена или не намерена .. офф по тая тема много ше са спори
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Боли ме от мисълта за самотата ..

Какъв ви е на вас проблема с любовта, че да ви боли? То ако има любов за каква болка говорим?! Освен ако не е несподелена, тогава ясно.
    Но ако ще ви 'боли' и когато сте влюбени, ами разлюбете се, за да не ви. Е.аси.
    Иначе не разбирам за какво се жалвате. Хем искате да сте влюбени, обичани и т.н, хем ви боляло. Ама пък и от самотата ви е страх...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Какъв ви е на вас проблема с любовта, че да ви боли? То ако има любов за каква болка говорим?! Освен ако не е несподелена, тогава ясно.
    Но ако ще ви 'боли' и когато сте влюбени, ами разлюбете се, за да не ви. Е.аси.
    Иначе не разбирам за какво се жалвате. Хем искате да сте влюбени, обичани и т.н, хем ви боляло. Ама пък и от самотата ви е страх...
    Хем боли, хем събри, хем драго ми е...

Те хората са казали - ако не знаеш стъпките, не се хващай на хорото. Ама ние нали всичките сме много ларж и от всичко разбираме и всичко можем... Добре че има такива форуми да си поревем
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Болката от самотата е по-гадна, защото няма приятни спомени, а болката от любовта ги има. Но ако любовта е била прекалено силна от нея може да боли по-вече. Аз не съм чувал все още, някой да е умрял от самота, но едно мимиче, мисля, беше се хвърлило под влак, заради своята любов.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    еми ако не гледаш толкова черногледо...нито едното не боли,пък и самотата,ако не я осъзнаваш се проявява доста рядко - например като сте с приятели и те си имат хора до тях,тогава ти е кофти.Любовта е доста интересна,мен лично винаги ме е боляло от нея,но когато съм влюбен съм най-креативен и ми е най-весело,така че се балансира "болката" с щастието.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Цитирай Първоначално написано от Debelarium
    Ето това боли повече от двете неща взети заедно
    шшшшшшш тоя дали не изпита адската болка ?
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    Цитирай Първоначално написано от Debelarium
    Ето това боли повече от двете неща взети заедно
    шшшшшшш тоя дали не изпита адската болка ?
    Тоя си наряза гъза направо!!!
    П.С. НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА ВКЪЩИ

Супер фен
    Съгласна съм че боли повече като нямаш спомени, които поне да можеш да си припомниш

Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    Съгласна съм че боли повече като нямаш спомени, които поне да можеш да си припомниш
    Така е спомените те разведряват, когато си в лошо настроение, е естествено добрите спомени, първата целувка, или някоя от другите, които си преживял. Някой красив момент с любимия/мата.

Супер фен
    Уви той боли най-много.. (така съм чувал де )

любовта ;xx

Аз съм за самотата. Макар че и несподелената любов си е неприятно изживяване. Ама те в този случай май са едно и също нещо.

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ако любовта е много силна боли безкрайно много след раздялата, но все пак хубавите спомени остават ... докато при самотата дори и тях ги няма и е още по - гадно ..

Напълно съм съгласен

ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Самотата в любовта боли най - много.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Преди си мислех, че е самоата, но вече мисля, че любовта носи много повече болка...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

мисля, че от любовта боли повече..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Самотата...
    "Няма да забравя никога. сладко как боли от любовта"
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си