- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Предложете своят режим
WrongLife съгласен съм с теб за всичко, но пича искаше да му се каже основното. Аз самият ям шоколад и понякога дори чиста захар преди тренировка, това ме зарежда с бързи въглехидрати които дават енергия. За кардйото и течностите също съм на 100% съгласен.
Само за хляба не знам това от къде го измисли? Може и да си прав, в нета, а и по залите всеки си има собствено мнение относно тази храна. Някои ядат мн, някои не, някои само бял хляб, други пълнозърнест...
Според съдържанието на хляба той трябва да има куп полезни минерални вещества ,витамини и фибри. Но според мен при БГ производителите липсват. Тук се слагат консерванти, набухватели, оцветители, подобрители, овкусители и какво ли още не за да може да бъде по траен и по добре изглеждащ. (Горе долу същата история като при киселото мляко) Всички тези измислени добавки усложняват храносмилането, задръстват храносмилателната система, а дори понякога са причина за заболявания.
Може би домашно приготвения хляб е наистина полезна храна, но колко хора могат да си я позволят? Аз специално ям какъвто има, но само на закуска и от време на време обед, защото после организма ми има цял ден да се справи с въглехидратите. Ако съм гладен като куче даже и вечер хапвам по 1 филия.
Това беше моето мнение за тази толкова разпространена храна, не искам да спорим, зашото поне от подписа ти виждам че имаме еднакъв вкус![]()
![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki