- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Е*ахти съучениците
А екстра си си бе ;д кво .. вместо да си пилееш времето с някви безмислени игрички,се заглеждай по мацкии ... и тва е ;д не ги гледай ония бебешори![]()
Мале,колко си простаааа.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз лично подкрепям цъкането на игрички...но не и непрестанното им обсъждане. Определено е изнервящо, когато някой прекарва голяма част от времето си в игране на игри, а през останалото или ги сънува или говори за тях![]()
По-добре на 12/13 да говорят колко са добри на CS,а не да питат "като са свършили на килима дали майка им може да забременее"
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Просто на тебе ти е дошъл акъла в главата вече![]()
Почнал да се заглежда по момичета,евала акъл.И двамата учени ще станете...Първоначално написано от deni15
Вие тъпи ли сте бе,ми нека си лафят за игри кво от това...имат си детството,което повечето от вас нямате.
ДеЦата и съУчениците му си играят, ама и вие не е зле да посетите часовете по правопис.![]()
Male
твоите скоро ( близките 5-6 ) години нама да си хванат гаджее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама ти се заглеждайй момичетата ни кефи тва![]()
... е поне мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма нищо странно в това, че се заглеждаш по момичета
нормално е![]()
а твоите приятели явно са геймъри.. просто ги вълнуват игри, а не момичета.. както теб например
гледай си женските и да не ти пука
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Pff, you retards.
Той само се прави на голям.Това че момчетата имат една обща тема не значи, че те няма да си намерят гадже.
Щом толкова искаш да се правиш на индепендънт си намери група приятели с твойте интереси aka Get a life![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
цъкай си цса и не се прави на пораснал
аххахаах
аз кат чета тука са чувствам някъв мултифункционален![]()
![]()
![]()
щото съм на 16 имам си сериозна приятелка от почти 9 месеца![]()
и въпреки тва през половината си свободно време когато не съм с нея аз или карам скейт или играя на игри![]()
може би щото знам че на компа едва ли не няма да има игра до 2011 която няа да върви на макс ..
![]()
а иначе ако нещо не върви .. играя на XBOX360 .. турбогъзария както казва майка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не си прав.. няма смисъл по цял ден да висиш и да цъкаш като някой идиот, дето само затъпяваш от тях.. на 15 съм и вече не гледам за игри, а за момичетаПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
![]()
Хора спрете с тва зле си зле си всеки има право на мнение не може да налагате своето![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ех,много ви се кефя като ми се правите на пораснали.Той се заглеждал по момичета и край-не са бара.А пък другите цъкат игрички-те са бахти шибеците,нали.Ходи си лягай и не ми се прави на пораснал.Шматка със шматката ти.![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
... и защо?Първоначално написано от lubomirky
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
знам ли те, просто нЕмаш мозАк.Първоначално написано от melinor
Е ари да почваме цс-а![]()
В моя клас е същото ! Гворят кой е направил повече фрага на Dota, Говорят за Starcraft.. Говорят също колко точки са събрали на еди коя си онлайн игра.. ии нек`ви такива. Пълни смотаняци ти казвам.. Един от моя клас е ама много смотаан,многоо.. обаче се прави на важен и ми е супер смешен. Ходи некъпан 2 седмици.. гащите му обиват под мищниците,с 1 и същи чорапи ходи по цяла седмица,една блуза я носи по 2 3 седмици без почивка,но пак и пак се прави на важен. Винаги за каквото стане дума и ония се обажда неподготвен.. Квичи кат прасе като вика.. абее... Или пък тоя дето седи с него.. Той е някъв бавноразвиващ !.. Ако правим няк`ви упражнения в учебната тетрадка,той гледа в учебника.. като го дигне госпожата да чете някое упражнеие или текс той незнае къде сме... Винаги му падат няк`ви учебници в час.. Или пък един друг ,дето е 90 кила сигурно и е 160см висок.. Прилича на глиган и се смее, така,все едно колят прасе.. Прави се на интересен щото тренира кик боксА аз см сигура,че ако го ударя един път в корема ще се свие на топка и ще почне да се търкаля
оф.. още мога да ви говоря за изродите в моя клас ,ма ме мързи да пиша
..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
не им обръщай вниманиеПървоначално написано от loveUpeps4o
![]()
Това е нормално. Ти сигурно си по зрял и повече те влекат момичетата. Бушуват ти хормонитеА тези които си говорят за WoW или CS не са си доизживяли детството. Ти се радвай че не говорят за мода или лакове за коса че вечее...
![]()
pZ Ивана - Смукача![]()
![]()
![]()
![]()