- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за Коледа..После годишнина.. ;s
Хора,имам проблем .. на 2ри януари 2010 година с приятеля ми правим една година,откакто сме заедно,и тук идва въпросът-какъв подарък да му купя?Може да е купен,може и да е саморъчно направенчудя се,чудя се и не мога да се сетя .. За cвети валентин му подарих наша снимка и плюшено сърце..Въображението ми хич не е от най-богатите затова реших да се допитам до вас,вие какво бихте подарили?Че и преди това е Коледа .. дали да смеся двата празника или да направя отделни подаръци?Чакам съвети и мерси предварително
![]()
Пфф дилемата с подаръцитеЗа жалост и аз нямам богато въображение и на мен ми предстои да подарявам... Мислих за албум с наши снимки, или тениска с нашите инициали или с някакъв надпис, който да е свързан с нас. Или възглавничка с наша снимка
Може и от тези плочки, който се правят с надпис по поръчка /или със снимка/... Ще го измислим... Пари да има само
![]()
Трагедията е пълна...
не знам какво да му подариш, но му кажи, че искаш да ти подари сиво вещество
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Пусни му отзад. Съвсем сериозен е подаръка, какво по-рамантично, а? По Коледа стават чудеса!![]()
Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
опитаи се да разбере6 какво иска (материално)а инъ4е може и някоя романти4на ве4еря,разходка(бях про4ела в една тема разходка ве4ерта към 2-4 когато по улиците няма никои и вали сняг(не можах да го обясня така както трябва ама))
Животинче.Не е задължително да е куче,котка,крокодил etc.
Може някой хамстер,морско свинче,костенурки..
За мен това е много мил подарък.![]()
за Коледа - направи се Снежанка![]()
![]()
аа за годишнината нз![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
За годишнината една романтична вечеря... мръснишко бельо и ще е на 8-мото небеПървоначално написано от vesito0
There is no right or wrong, only fun or boring
И ще престане да се грижи за теб и да ти обръща вниманиеПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Такаа, нека малко да помислим логически![]()
Ааа има един брутален виц за логиката:
Един върви по пътя и чете книга за логиката.. Среща го негов приятел:
- К'во четеш бе?
- Ми книга за логиката - казал четящия.
- Я дай да видим каква е тая логика като толкова много четеш.
Тогава четящия започнал:
- Ти имаш Аквариум?!
- Да, вярно е..
- По пътя на логиката, ти имаш риби вътре?
- Да, точно така.
- По пътя на логиката ти обичаш много
- Да, прав си.
- По пътя на логиката ти обичаш и жена си
- Да, точно точно..
- По пътя на логиката ти не си гей.
- Да бе, вярно! Много яка е тая логика, дай и аз да я науча. Взел той книгата и на другия ден отищъл на работа четейки книгата за логиката.. Шефа му казъл:
- Абе какво е това?
- Това е книга за логиката!
- Я дай да я видим тая логика!
- Добре. Ти имаш аквариум ?!
- Не - казъл шефа.
- А значи си гей![]()
![]()
Та да помислим малко логически.. нека да бъде нещоо което да е синволиращо хем годишнината ви, хем прекрасната зима, снега и всичкото коледно настроение около празниците които наближават..
Лошото е, че си му подарила ваша снимка, иначе щях да предложа например да направиш обложка като някаква много яка снежинка и вътре вашата снимка.. - значи това отпада..
Нещо другоо, нещо другоо?? Аа какво ще кажеш за снежен човек, който да е направен от картон и памук на места, нали да прилича на снежен човек, и да напишеш нещо като: Когато слънцето изгрее, снега ще се разтопи и всичката красота ще си отиде, но няма да се разтопи това, която чувствам към теб, или нещо подобно?![]()
хм..Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Аз винаги съм си мечтал за храсторез![]()
аз на предишното ми гадже му направих страхотен подарък..
пРОЧетох в нета,но исках сама да си го направя. Кутия с 365 бележчици,на всяка от която има спомен,мисъл или просто нещо за казване. Ако нямаш въображение мога да ти помогна. тези бележки ги слагаш в няква хубава кутия и му го подаряваш. Всеки ден той тегли една и я надписва. с датата. След една година ще ги прочетете заедно живи и здрави. Ние не успяхмеуСПЕх
![]()
Живота си следвах,мечтаех,кроях....
Ти ходиш с него не аз!
То и ние имаме годишнина ей ся на 23ти да съм писала тема `какво да му подаря` ?!
Познавам го!Даже вече му купих.
Коледа?Коледата е семеен празник!
Боже как може да питате непознати какъв подарък да подарите на приятеля си?!
Помисли от какво има нужда![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от myNameIsImmortal
ехе много си романтичен! :P
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
q7-ца )))
Всички ме карат това да им подарявам.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Балони със съобщения, чаша с ваша снимка - добри идеи са.
Но, според мен най - би се зарадвал на нещо, което ти сама си направила за него - не е казано, че трябва да е материално. Но, ако искаш да му купиш нещо - според мен по - скоро някакво бижу, например гривна или сингжир, ако харесва такива работи, но, ако искаш наистина добра информация най - добре кажи какви пари си склонна да дадеш.
В мойта тема...Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Аз съм в абсолютно същата ситуация...Първоначално написано от divanetyyy
За коледа все още не съм измислила подарък, но за годишнината съм решила,да му подаря такава плочка http://www.tehnoartbg.hit.bg/plo4ki/4.jpg , а от другата страна на плочката ще пише : I Love You или инициалите ни..или самата дата...
ПП..Имате ли представа дали такива плочки могат да се поръчат в интернет в някой сайт?
Една приятелка преди месец подари на своя приятел за годишнината им картина... /Всъщност тя даде една снимка на която са двамата и и я бяха нарисували на ,,,картина" /
А една съученичка за РД на гаджето, тъй като той е пушач - му подари запалка...с гравирана нейна снимка на нея...
това http://www.podaraci.bg/index.php/pro.../category/109/
и това http://www.podaraci.bg/index.php/pro.../category/109/
също ми харесват, но в този сайт малко ,,солени,, излизат
Наскоро четох в някой форум за стъклена топка в която има ваша снимка и като я размърдаш вали сняг... /ама и аз как го обясних/
.....или.... тениска на любимия му отбор ....а на гърба и неговото име...
:P