- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аутсайдер
Имам един проблем. В класа имам 2 най-добри приятелки, но когато те не са на училище имам чувството, че никой не ме забелязва..сякаш не съществувам. Наближава да се местя и в ново училище, а това е много неприятно. Някой може ли да ми каже как да се впиша и аз в компанията?
Знам много е гадно така ... Аз в миналия клас имах 4 приятелки и само ние си движихме ноо в последствия се скарахме и останахме само аз и една и така до края на 7ми клас..и знам какво ти е ... смисъл тя като беше болна сама си ходих насам натам и дните просто минаваха...но проблема е че нямаше свестни хора при които да отида когато нея я няма .. разкажи за класа си кои момичета ти допадат.. как да се впишеш иначе... ами просто се впиши взимай думата... открийте си общите интереси или нещо подобнои дано да не се разболяват
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Споко, преди гимназия и аз бях така. Няма какво да се вписваш, харесваш си някоя тема която се обсъжда от някоя групичка, поемаш дъх и даваш акъл. Друг вариант е просто да заговориш някой, който попринцип смяташ за дружелюбен към теб. Теми много, дори за училище.
Карай така и в добър дух ще почнете и да излизате извън клас и тн.
Напротив, кефи се, че ще се местиш. Точно там като идеш можеш да построиш всичко от начало, можеш да кажеш неща, които искаш да бъдат узнати и да скриеш такива, които не бива да се знаят. Можеш да си създадеш напълно ново амплоа![]()
Така в новото училище винаги е гадно първите 2 месеца така да кажа после започни да оглеждаш хората кой какво го интресува и т.н.Попринцип всеки в нова клас си намират групичката и така си се сформират това е по някакъв инстинкт може би не знам при мен така стана.Успех в новото училище :P
Каквото си надробиш, такова ще сърбаш. Аз в 8 клас не познавах никой от класа си и отидох и се запознах. Сега съм 12 клас и все още сме задружни и не сме се делили на "групички".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.